ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Η Πέγκυ έσωσε τη ζωή του Γιώργου!!!

Καρέ- καρέ ο εφιάλτης που έζησε
«Ο Γιώργος ζει από θαύμα»! Η εξομολόγηση της Πέγκυς Ζήνα όταν επέστρεψε στο σπίτι με τον σύντροφό της μετά την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του τα λέει όλα! Η αγωνία και η λαχτάρα που πέρασε μπορεί να αποτελεί παρελθόν, όμως δεν είναι εύκολο να διαγραφούν από τη

μνήμη της.
Η θερινή περίοδος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το ζευγάρι. Όλα φάνταζαν ιδανικά μέχρι που ο Γιώργος Λύρας άρχισε να νιώθει δυσφορία. «Δεν είναι κάτι ανησυχητικό» σκέφτηκε και αρχικώς προτίμησε να μην αναστατώσει τη σύντροφο του. Όμως η δυσφορία συνεχιζόταν και αναγκάστηκε να της το πει.
«Μέσα στην ατυχία του ο Γιώργος ήταν τυχερός που είχε την Πέγκυ δίπλα του και ήταν θαύμα το ότι τελικά πείστηκε να επιστρέψει κατευθείαν στην Αθήνα. Πίεσε λοιπόν τον άνδρα της να διακόψουν τις διακοπές τους, προκειμένου να κάνει κάποιες εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν τέσσερις φραγμένες αρτηρίες, και αμέσως έκανε εισαγωγή στο Ιατρικό για να προγραμματιστεί η εγχείρησή του», λέει στην «Espresso» κοντινό πρόσωπο του ζευγαριού.
«Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Πέγκυς και το γεγονός ότι έπρεπε να γίνουν οι εξετάσεις της σύντομα, τους οδήγησαν να επιλέξουν για τις διακοπές τους κοντινό προορισμό. Σε άλλη περίπτωση θα πήγαιναν στο Ιόνιο και από εκεί μέχρι να γυρίσουν θα ήταν πολύ δύσκολο να προλάβουν τα χειρότερα. Όλα αυτά κάνουν την Πέγκυ να πιστεύει ότι ο Γιώργος ζει από θαύμα, ενώ με τρόμο σκέφτεται τι θα μπορούσε να συμβεί σε διαφορετική περίπτωση».

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: