ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Έγκυος κατέληξε μετά από επίθεση του σκύλου της!

Μία 32χρονη έγκυος στην Πασίφικα της Καλιφόρνια έχασε τη μάχη με τη ζωή έπειτα από επίθεση σκύλου ράτσας pit bull το οποίο ήταν κατοικίδιο της οικογένειας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Ντάρλα Ναπόρα κειτόταν στο πάτωμα του σπιτιού της σε άσχημη κατάσταση όταν έφθασε το πρώτο περιπολικό που είχε ειδοποιηθεί.
Οι προσπάθειες που έγιναν για να ανανήψει η γυναίκα απέβησαν άκαρπες.
Ο σύζυγος της άτυχης Ναπόρα ο οποίος επίσης βρισκόταν επί τόπου όταν έφθασαν οι αστυνομικοί, τους πληροφόρησε πως της είχε επιτεθεί το δύο ετών pit bull που έχουν ως κατοικίδιο, αφού εκείνος έφυγε για τη δουλειά του και ενώ το σκυλί βρισκόταν κλειδωμένο εκτός εσωτερικού χώρου, στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.
Μάλιστα το θρίλερ δεν έμοιαζε να έχει τέλος καθώς, ενώ οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να επαναφέρουν τη γυναίκα, το σκυλί το έσκασε και πάλι, κατευθύνθηκε προς το πλήθος και τελικά οι αστυνομικοί το πυροβόλησαν και το σκότωσαν για να μην επιτεθεί και σε αυτούς.
Η ιστοσελίδα pacificapatch αναφέρει πως οι τοπικές αρχές διεξάγουν έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: