ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Πέθανε ο γιος του Άντονι Κουίν

Σε ηλικία 48 ετών πέθανε ενώ έκανε τζόκινγκ στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια ο Φραντζέσκο Κουίν γιος του εκλιπόντος ηθοποιού Άντονι Κουίν
Ο Φραντζέσκο μαζί με τον πατέρα του Άντονι Κουίν σε τελέτη βράβευσηςΣύμφωνα με όσα μετέδωσαν χθες Κυριακή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο 48χρονος Κουίν έκανε τζόκινγκ το βράδυ της Παρασκευής με τον γιο του Μαξ στη συνοικία Λα Κόστα του Μαλιμπού, όταν ξαφνικά έπεσε λιπόθυμος.
Οι προσπάθειες των κατοίκων της περιοχής να τον βοηθήσουν απέβησαν μάταιες και λίγη ώρα αργότερα οι γιατροί του νοσοκομείου όπου διακομίσθηκε απλά ανακοίνωσαν το θάνατό του.
Ο Φραντζέσκο Nτανιέλε Κουίν γεννήθηκε στη Ρώμη στις 22 Μαρτίου του 1963, και ήταν ένα από τα 13 παιδιά του Αντονι Κουίν. Η μητέρα του, Γιολάντα, ήταν διακεκριμένη σχεδιάστρια κοστουμιών. Ήταν παντρεμένος με την Βαλεντίνα Καστελάνι-Κουίν και είχαν τρία παιδιά.
Ο Φραντσέσκο Κουίν, ηθοποιός και αυτός σαν τον πατέρα του έκανε διάφορες εμφανίσεις στον κινηματογράφο με πιο σημαντικές συμμετοχές στην ταινία του Ολιβερ Στόουν "Platoon" το 1986, ενώ στην τηλεόραση στις σειρές "Ατίθασα Νιάτα", "NCIS," "The Shield" και "24."
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: