ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Πάτρα: Πανικός στα μπουζούκια- Πελάτισσα έβριζε τον τραγουδιστή πάνω στην πίστα!

Mόνο στα… χέρια που δεν πιάστηκαν ο τραγουδιστής και η πελάτισσα και όλα αυτά εν ώρα προγράμματος και ενώ το κέφι βρισκόταν στα… ύψη!
Φανταστείτε την εικόνα του τραγουδιστή να ερμηνεύει στην πίστα, και της πελάτισσας να στέκεται ακριβώς απέναντί του και να του φωνάζει (μπροστά σε όλους)
«Άντε γ……»!
«Πρωταγωνίστρια» ήταν μία Αθηναία αλλά με καταγωγή από την Κρήτη. Και «θύμα» της ένας από τους πολύ γνωστούς και αγαπημένους Πατρινούς τραγουδιστές.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης. Όλα ξεκίνησαν όταν η πελάτισσα έβαλε ποτό στον τραγουδιστή, (ενώ βρισκόταν πάνω στην πίστα και ερμήνευε τραγούδια), εκείνος το πήρε και τσούγκρισε με το ποτήρι της, αλλά δεν ήθελε να πιει.
Αυτό της προκάλεσε εκνευρισμό. Σηκώθηκε από την καρέκλα της παροτρύνοντάς τον να πιει έστω και μια γουλιά. Ο τραγουδιστής δεν έπινε, θέλοντας να παραμείνει νηφάλιος για τις ανάγκες του προγράμματος και η πελάτισσα άρχισε να φουντώνει στην κυριολεξία!
Ανέβηκε πάνω στην πίστα και τον πλησίασε λέγοντάς του (ακούγονταν από το μικρόφωνό του τα λόγια της) ότι κατάγεται από την Κρήτη και ότι θα ήταν μεγάλη προσβολή να μην πιει αυτό που τον κερνούσε. Η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν να της χαμογελάσει, να της πιάσει το χέρι και να τη συνοδεύσει πίσω στο τραπέζι της.
Τότε τα πράγματα αγρίεψαν περισσότερο. Κυριολεκτικά άρχισε να τον… διατάζει να πιει το ποτό. Ο τραγουδιστής αρνιόταν και η πελάτισσα στάθηκε ακριβώς απέναντί του ενώ εκείνος τραγουδούσε και του φώναζε: «Άντε γ…»! Την κοιτούσε όλο το μαγαζί και εκείνη συνέχιζε ανένδοτη να βρίζει τον τραγουδιστή.
Άπαντες κοιτούσαν αμήχανα και δεν αντιδρούσε κανείς για να συγκρατήσει την θερμόαιμη πελάτισσα. Μάλιστα, οι περισσότεροι θεωρούσαν πως ήταν θέμα χρόνου μέχρι ο τραγουδιστής να χάσει την ψυχραιμία του και να ορμήσει πάνω στη γυναίκα που τον προσέβαλλε με τόσο προκλητικό τρόπο.
Όμως ο τραγουδιστής όχι απλώς στάθηκε στο… ύψος του, αλλά έδωσε και μάθημα αξιοπρέπειας! Συνέχισε ατάραχος να τραγουδά χωρίς μάλιστα να την αποφεύγει. Την άφησε να τον βρίζει και εκείνος τραγουδούσε. Πολλοί από τους θαμώνες μάλιστα του έκαναν νοήματα συμπαράστασης. Τελικά, η γυναίκα κάθισε στην καρέκλα της βλέποντας πως δεν πετυχαίνει τίποτα και το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: