ΣΙΝΕ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Υπουργός μπλεγμένη σε απίστευτα όργια!!!

Γνωστή υπουργός σε σκάνδαλο με όργια, κοκαΐνη και ζώα. Μία περίεργη και ιδιαίτερα πικάντικη ιστορία ξέσπασε συγκλονίζοντας τον πολιτικό κόσμο της Σλοβενίας.
Η πρώην υπουργός Εσωτερικών της Σλοβενίας, Καταρίνα Κρέσαλ, παραιτήθηκε ύστερα από σειρά φημών και κατηγοριών ότι εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλα.
Ο θάνατος του διάσημου στην χώρα γιατρού, Σάσα Μπαρίσεβιτς, τον Φεβρουάριο του 2010, ήταν η αρχή του εφιάλτη της Καταρίνα Κρέσαλ. Ο Μπαρίσεβιτς που ήταν φίλος του συντρόφου της Κρεσάλ, Μίρο Σένιτσα, την νύχτα του θανάτου του βρέθηκε δίπλα στο πάτωμα με ένα κακοποιημένο σεξουαλικά σκυλί και ερωτικά βοηθήματα.
Μάλιστα, ο γιατρός στην πραγματικότητα ήταν γυναίκα, που έπαιρνε για χρόνια ορμόνες. Έτσι, δεν άργησαν οι φήμες να εμπλέξουν το σύντροφο της Κρέσαλ λέγοντας ότι ήταν παρών στα όργια.
Επιπλέον, φωτιές άναψε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε και έδειχνε την πρώην υπουργό να κάνει ηλιοθεραπεία γυμνόστηθη, ενώ λέγεται ότι η Κρέσαλ νοσηλεύεται για υπερβολική χρήση κοκαΐνης.
Η ίδια βέβαια έδωσε στην δημοσιότητα τις ιατρικές εξετάσεις με αρνητικά αποτελέσματα. Η Κρέσαλ μέχρι πρότινος ήταν η πιο ισχυρή γυναίκα της Σλοβενίας.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: