ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Μαϊμού φωτο Λιάγκα-Σκορδά: δεν πήγαν ποτέ μαζί στο Ιόνιο!!!

Σάλος με μαϊμού φωτογραφία Λιάγκα-Σκορδά στο Ιόνιο. Δείτε τη φωτογραφία και την αλήθεια για τις χωριστές διακοπές τους.
Αίσθηση κάνουν οι καταγγελίες του Νάσου Γουμενίδη για ψεύτικη φωτογραφία των Γιώργου Λιάγκα-Φαίης Σκορδά σε

κρουαζιέρα στο Ιόνιο.
Ο Νάσος Γουμενίδης, που ως γνωστόν δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με το περιοδικό ΟΚ, γράφει σχετικά: «Μπορώ να καταλάβω πόσο εύκολα κανείς πέφτει στις μέρες μας θύμα κακής πληροφόρησης… Λίγο το άγχος για να «κλείσεις τεύχος» το καλοκαίρι, λίγο η εμπιστοσύνη που δείχνεις σε εξωτερικούς συνεργάτες μπορεί να σε ωθήσουν σε λούμπα. Σε μαϊμουδιά. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω αυτό που συνέβη με το περιοδικό ΟΚ και το ζευγάρι Λιάγκα-Σκορδά. Και όλα αυτά δεν τα λέω εξαιτίας κάποιου θέματος που έχω-ή κάποιοι θα φροντίσουν να μου αποδώσουν- με το περιοδικό.»
Η αλήθεια είναι οτι η φωτογραφία που δείχνει τη Φαίη Σκορδά με το Γιώργο Λιάγκα να κάνουν μαζί διακοπές στα νησιά του Ιονίου δεν είναι αυθεντική.
Όπως έγραψε το Fimes.gr, φέτος Λιάγκας-Σκορδά έκαναν χωριστές διακοπές. Η Φαίη Σκορδά προτίμησε να ξεκουραστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της και να μην ακολουθήσει τον Γιώργο Λιάγκα στην απόβαση του σε νησιά του Ιονίου.
Η Φαίη Σκορδά πήγε στο Κιλκίς με το παιδί της -που παρεπιμπτόντως είναι ίδιος ο Λιάγκας- αλλά ουδέποτε πήγε να βρεί τον άντρα της στο Ιόνιο. Ο Γιώργος γύρισε μόνος του με το σκάφος που νοικιάζει κάθε χρονο τις παραλίες στο Μεγανήσι, την Κεφαλλονιά, την Ιθάκη, παρέα με τον Γυναικολόγο κ. Παράσχο. Κάποια στιγμή, η Φαίη ζήτησε απο τον πατέρα της να την «πετάξει» στην Ηγουμενίτσα για να συναντηθούν, αλλά τελικώς προτίμησε να μείνει με το παιδί στην ιδιαίτερη πατρίδα της.
Οι φωτογραφίες Λιάγκα-Σκορδά στο Ιόνιο που δημοσίευσε το ΟΚ είναι παλιές, πιθανότατα περσινές, και έχουν τραβηχτεί σε μαρίνα του Ιονίου ή ακόμα και της Αττικής.
Αυτό επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας με το μήνυμα του στο twitter, που λίγοι ερμήνευσαν σωστά: «Τα επτάνησα απέκτησαν και όγδοο νησί…το ΚΙΛΚΙΣ». Υπάρχει κανείς που έχει πια αμφιβολία;
fimes.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: