ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Κλείνουν τα μαγαζιά του Βόλου την Τετάρτη!!!

Σε 24ωρο κλείσιμο των καταστημάτων στο Βόλο καλούν οι βιοτέχνες και οι έμποροι του νομού Μαγνησίας την Τετάρτη, ως διαμαρτυρία για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου στη Β’ Εθνική. Όπως αναφέρεται σε σχετικές ανακοινώσεις, η απόφαση υποβιβασμού είναι επιλεκτική και αφήνει ανέγγιχτες τις ομάδες του κέντρου την ώρα που φέρνει νέο χτύπημα στην τοπική οικονομία μετά την ματαίωση των Μεσογειακών Αγώνων.
Ανακοινώσεις εξέδωσαν το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας καθώς και οι βιοτέχνες και οι έμποροι του νομού. 

Στην ανακοίνωση τους τα επιμελητήρια αναφέρουν:

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας καταγγέλλουν την απαράδεκτη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League η οποία πρωτόδικα καταδίκασε σε υποβιβασμό τον Ολυμπιακό Βόλου στην Β’ Κατηγορία. Θεωρούμε την απόφαση άδικη και μεθοδευμένη δεδομένου ότι δεν υπήρχε τελεσίδικη δικαστική απόφαση. Εάν πραγματικά υπήρχε η θέληση κάθαρσης του πρωταθλήματος θα έπρεπε να τιμωρηθούν όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες. Η απόφαση στοχοποιεί μόνο δύο επαρχιακές πόλεις αφήνοντας ανέγγιχτες τις μεγάλες ομάδες του κέντρου οι οποίες χρόνια τώρα διασύρουν το ποδόσφαιρο. Με τον υποβιβασμό της ομάδας μας η πόλη θα υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά η οποία έρχεται σε συνέχεια της άδικης κυβερνητικής απόφασης για ματαίωση των Μεσογειακών Αγώνων. Θα κτυπηθούν οι επιχειρήσεις μας και θα αυξηθεί η ήδη μεγάλη ανεργία στην περιοχή μας. Καλούμε την πολιτική ηγεσία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στην πόλη και να μην συνεχίσει την υποβάθμισή της. Καλούμε την αθλητική ηγεσία να μην επιμείνει στην επιλεκτική τιμωρία της ομάδας μας. Τέλος καλούμε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας με κάθε τρόπο να συμπαρασταθούν αγωνιστικά στην ομάδα με κορύφωση την παρουσία όλων την Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού ο οποίος εκπροσωπεί πανάξια την Ελλάδα.
Την ίδια ώρα οι Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Ν. Ιωνίας καλούν τα μέλη τους να κλείσουν τα καταστήματα τους την Τετάρτη 3/8/2011 για την «άδικη πρωτόδικη απόφαση της SuperLeague για να υποβιβάσει τον Ολυμπιακό Βόλου στην δεύτερη κατηγορία, καταδικάζοντας με αυτό τον τρόπο όχι μόνο την ομάδα αλλά και μία ολόκληρη πόλη».
Όπως αναφέρουν «Η πόλη μας αυτή τη στιγμή στην περίοδο της βαθιάς κρίσης χρειάζεται την στήριξη των ΜΜΕ και όχι από νέα προβλήματα στην ήδη υπερχρεωμένη και υπερκορεσμένη αγορά. Αγαπητοί συνάδελφοι κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας για να μην μας κλείσουν τις επιχειρήσεις τα κέντρα λήψης αποφάσεων της SuperLeague και της ΕΠΟ. Αντιστεκόμαστε στις μεθοδευμένες αποφάσεις. Δεν σας επιτρέπουμε να υποβαθμίσετε την πόλη διότι πριν λίγο καιρό καταφέρατε με μεθοδεύσεις να πάρετε και τους Μεσογειακές Αγώνες από την πόλη μας».
Την ανακοίνωση υπογράφουν οι:
ΟΕΒΕΜ
Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Ν. Ιωνίας
Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού
Υπεραστικό ΚΤΕΛ ΑΕ
Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου
Μαγνησιακή Πίστη Σύνδεσμος Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεων
Σύλλογος Αρτοποιών Βόλου
Ένωση Βενζινοπωλών Βόλου
Κέντρα Εστίασης και Σίτησης Βόλου και Αγρίας
Σύλλογος Κτηματομεσιτών
Σύλλογος Βιβλιοπωλών
Σύνδεσμος Βιοτεχνίας Κατεργασίας Μετάλλου
Ένωση Περιπτερούχων Μαγνησίας ΣΙΣΑΜ
Σύνδεσμος Υδραυλικών Μαγνησίας
Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Μαγνησίας
Σύλλογος Αργυροχρυσοχόων Μαγνησίας
Σύλλογος Εσκαπτικών Μηχανημάτων
Σύλλογος Ραπτών Σύλλογος Λαϊκών Αγορών
Σύλλογος Τυπογράφων
Σύλλογος Φροντιστηρίων Ν. Μαγνησίας
Σύλλογος Ξυλουργών και συναφών επαγγελμάτων Μαγνησίας
Σύλλογος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστών
Σύλλογος Κρεοπωλών Ν. Μαγνησίας
Σύλλογος Πρακτορείων Προπό
Σύλλογος Τζαμοκρυστάλλων
Σύλλογος Κυλικείων
Σύλλογος Ζαχαροπλαστείων
Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Ν. Μαγνησίας
Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας
greek-radar 



Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: