ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Έβγαλαν πελάτες ξενοδοχείου από τα δωμάτιά τους για να βολέψουν μέλη της πρωθυπουργικής αποστολής!!!

Έβγαλαν απ’ τα δωμάτια τους πελάτες του Skiathos Princess για να βολευτεί η Πρωθυπουργική αποστολή!
Πέρασε ένα εικοσιτετράωρο, αλλά ο υπεύθυνος του Skiathos Princess Hotel δεν κατάφερε να βρει τον Πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο του!Παρά την παρότρυνση μας, ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου δεν έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για όσα θλιβερά συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα στο Skiathos Princess.
Δεν θέλησε να του εξηγήσει γιατί υπέπεσε σε απρέπειες και
αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, στην προσπάθεια του να φανεί φιλότιμος, φιλόξενος και αρεστός στους αντεξουσιαστές της εξουσίας.
Δεν πειράζει, μικρό το κακό, συγκριτικά με όσα προηγήθηκαν. Θα τα πούμε εμείς τα δυσάρεστα του Πρωθυπουργού. Αφού ο ξενοδόχος δεν θέλησε να του μιλήσει για να αισθανθεί καλύτερα και να φύγει το βάρος από πάνω του, θα το σηκώσουμε εμείς.
Τι συνέβη λοιπόν την περασμένη Δευτέρα στο όμορφο νησί του Παπαδιαμάντη;
Με έναν ομολογουμένως ανορθόδοξο τρόπο ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου Skiathos Princess υποδέχθηκε την περασμένη Δευτέρα τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου.
Έδωσε εντολή να βγουν από τα δωμάτια τους τέσσερις τουρίστες που διέμεναν στο ξενοδοχείο Skiathos Princess, για να βολευτούν οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού!
Τα δυο, άγνωστα μεταξύ τους, ζευγάρια τουριστών διέμεναν στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στον πανέμορφο κόλπο της Αγίας Παρασκευής, όταν το απόγευμα της Δευτέρας δέχθηκαν την αιφνιδιαστική επίσκεψη του υπεύθυνου του ξενοδοχείου.
Δεν ήταν για καλό. Παρά την φαινομενική ευγένεια, η αγωνία των υπεύθυνων του ξενοδοχείου ήταν έκδηλη από νωρίς το απόγευμα στα πρόσωπα τους. Κάτι το οποίο έγινε αντιληπτό σε όλους τους πελάτες του ξενοδοχείου, ιδιαιτέρως όμως σε τέσσερις από αυτούς.
Σε λίγες ώρες θα κατέφτανε η Πρωθυπουργική αποστολή και πλην του Πρωθυπουργού και ορισμένων ακόμη συνεργατών του, δεν υπήρχαν ελεύθερα δωμάτια για όλους.
Δυστυχώς για τους ίδιους εκείνη τη στιγμή, η υψηλή πληρότητα που παρουσίαζε το ξενοδοχείο αποτελούσε πρόβλημα.
Τέτοια ευκαιρία δεν την αφήνεις να πάει χαμένη. Καλύτερη διαφημιστική προβολή και αποδοτικότερη καμπάνια δημοσίων σχέσεων δεν θα μπορούσε να βρεθεί.
Τι κι αν στο ίδιο ξενοδοχείο πριν δυο χρόνια είχε πραγματοποιηθεί το Συμπόσιο της Σύμης με τους διεθνείς καλεσμένους του. Δυο χρόνια είναι πολλά..
Η λύση δεν άργησε να βρεθεί. Θα βγάλουμε από τα δωμάτια τους δυο πελάτες, δεν γίνεται διαφορετικά, λύση άλλη δεν υπάρχει, είπε ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου και το έκανε πράξη.
Με το καλό ή με το κακό, με ευγενικό ή όχι τρόπο, πάσει θυσία, πυξ λαξ, κακήν κακώς, έπρεπε να αδειάσουν δυο δωμάτια. Ο πελάτης δεν έχει πάντοτε δίκιο. Κι αν ακόμη έχει, οφείλει να μάθει ότι υπάρχει και το δίκιο του ισχυρότερου.
Ε, αυτό και έγινε. Με τη βοήθεια του φιλότιμου προσωπικού του ξενοδοχείου, οι άτυχοι της ιστορίας πήραν άρον άρον τα μπογαλάκια τους και άδειασαν το χώρο.
Σε κάποιους από τους άτυχους της ιστορίας, λέγεται, ότι ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου προσφέρθηκε να τους κεράσει σαμπάνια.
Νησί του Αγίου των γραμμάτων είναι, μην πουν οι.. άτυχοι ότι τους φιλοξένησαν άνθρωποι αγράμματοι και απολίτιστοι..
pheme.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: