ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Τόπλες διαμαρτυρία με εξωγήινη έμπνευση!

Μεγάλη διαδήλωση πραγματοποίησαν στην Καλιφόρνια οι οπαδοί του τόπλες. Οι οπαδοί του κινήματος βασίζονται στις αρχές της ομάδας που ίδρυσε ο Κλοντ Βοριλόν (Pics)
Εκατοντάδες γυναίκες, αλλά και

άνδρες πήραν μέρος στην ετήσια τόπλες παρέλαση στα πλαίσια της "Go Topless Day" στην Venice Beach στην Καλιφόρνια.
Παρόμοιες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις, ενώ έχουν προγραμματιστεί άλλες δύο στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα.
Αν και πολλές γυναίκες τα έβγαλαν όλα, άλλες τοποθέτησαν αυτοκόλλητα στις θηλές τους, ενώ υπήρχαν και άνδρες που φόρεσαν στηθόδεσμους για να στηλιτεύσουν την υποκρισία.
Οι διαδηλωτές είχαν και πλακάτ που ανέγραφαν "Άνδρες και γυναίκες έχουν θηλές. Γιατί οι γυναίκες πρέπει να κρύβουν τις δικές τους".
 

Η εκδήλωση άντλησε έμπνευση από τους "Raelians", ένα γκρουπ που δημιουργήθηκε από τον αθλητικογράφο Κλοντ Βοριλόν, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει συναντήσεις με εξωγήινους.
 
Το συγκεκριμένο γκρουπ πρεσβεύει τον ελεύθερο έρωτα, είναι ενάντια στον γάμο και συνιστά στα μέλη του να γιορτάζουν την ομορφιά των σωμάτων τους.
Ο Βοριλόν, ίδρυσε τους "Raelians" μετά από μια υποτιθέμενη συνάντησή του με έναν εξωγήινο που ονομαζόταν Γιαχβέ Ελοχίμ, στον κρατήρα ενός ηφαιστείου στη Γαλλία το 1973
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: