ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πανσερραϊκός, Λάρισα και Ηρακλής "μπλοκάρουν" τη σέντρα της Σούπερ Λίγκας!

Οι τρεις ομάδες που υποβιβάστηκαν στη Football League προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και ζήτησαν την αναίρεση της απόφασης για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένη η σέντρα της Σούπερ Λίγκας αλλά ακόμη υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα τα οποία μπορεί να οδηγήσουν στη
μετάθεση της πρεμιέρας.
Ένα από αυτά είναι η προσφυγή που έκαναν Λάρισα, Πανσερραϊκός και Ηρακλής στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.
Η ΕΠΟ δεν έχει κοινοποιήσει το σκεπτικό της απόφασης για την αφαίρεση βαθμών του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας και αυτό έδωσε το πάτημα σε ΑΕΛ, Πανσερραϊκό και Ηρακλή να καταθέσουν προσφυγή.
Σε περίπτωση δικαίωσης τότε είναι πιθανή η καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος..
"Η ΠΑΕ Λάρισα και η ΠΑΕ Πανσερραϊκός κατέθεσαν, αμφότερες, στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αιτήσεις αναίρεσης κατά των αποφάσεων 179/10-8-2011 (υπόθεση ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου) και 180/10-8-2011 (υπόθεση ΠΑΕ Καβάλα) της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.


Η ΠΑΕ Ηρακλής κατέθεσε στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προσφυγή κατά της 133/1-6-2011 (υπόθεση πλαστογραφίας) απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Οι τρεις αιτήσεις θα εκδικαστούν την Πέμπτη 25-8-2011 και ώρα 10:00."
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: