ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Νεφώσεις με σποραδικές βροχές σήμερα!

Νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες μετά το μεσημέρι στα δυτικά και στα ορεινά ηπειρωτικά καθώς και εξασθένηση των ανέμων αναμένουμε την Τρίτη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 16 έως 32 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 20 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά στα νότια παράλια της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νοτιοανατολικά ισχυροί, αλλά και εκεί τις βραδινές ώρες θα εξασθενήσουν σε μέτριους. Σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, πρόσκαιρα νότιοι εντάσεως 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: