ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Επίθεση Όλγας Τρέμη με τουπέ σε σερβιτόρο

«Ντιβιλίκια» έκανε η Όλγα Τρέμη, σε εστιατόριο στο Costa Navarino. Γιατί χάλασε η διάθεση της στις διακοπές;
Με τουπέ, εμφανίστηκε η Όλγα Τρέμη σε γνωστό εστιατόριο στο Costa Navarino και φέρεται να εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά των υπευθύνων του μαγαζιού. Η Όλγα Τρέμη, έχοντας συνηθίσει να

τραβάει τα βλέμματα της προσοχής πάνω της, αγανάκτησε από την εξυπηρέτηση του προσωπικού.
Η Όλγα Τρέμη άρχισε να φωνάζει προς το σερβιτόρο του καταστήματος, συγκεντρώνοντας την προσοχή των υπόλοιπων πελατών του εστιατορίου.
Την αποκάλυψη έκανε γνωστός δημοσιογράφος, που δε διατηρεί και της καλύτερες σχέσεις με την Όλγα Τρέμη. Παλαιότερα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είχε κάνει καυστικό ρεπορτάζ κάνοντας προκλητικά σχόλια για την οικονομική κατάσταστη της παρουσιάστριας.
Διαβάστε πως περιγράφει το περιστατικό της Όλγας Τρέμη με το σερβιτόρο στο Costa Navarino:

Δε βγάζω άκρη. Αυτό ωστόσο που έχει ενδιαφέρον είναι το περιστατικό που θα σας περιγράψω ανήμερα της ονομαστικής της εορτής στο Κόστα Ναβαρίνο. Μα τι τσαμπουκάς ήταν αυτός παιδιά; Δεν το πίστευα. Πηγή μας βρέθηκε εκεί κοντά και άκουσε όλη τη συνομιλία. Ήταν αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυς του τσαμπουκά. Πού; Μα στο εστιατόριο Ελαιών. «Είστε απαράδεκτοι» ξεφώνησε η Miss Van Cleef σε σερβιτόρο και όλα τα κεφάλια γύρισαν πρός το τραπέζι της. Μήπως ήταν η σώς ταρτάρ. Λίγο ξυνή; Μήπως οι χαρτοπετσέτες μύριζαν; Μήπως τα ποτήρια είχαν υπολλείματα; Τι να πώ. Το σίγουρο είναι πώς όλοι μα όλοι έπεσαν απο τα σύννεφά όταν είδαν την Όλγα Τρέμη να βγαίνει έξω απο τα ρούχα της.

Το συμπέρασμα είναι ότι η Όλγα Τρέμη δεν δείχνει πυγμή μόνο στο δελτίο του Μέγκα, αλλά και σε κάθε σερβιτόρο που θα βρεθεί μπροστά της

fimes.gr 

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: