ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Αλλάζει χέρια ο ΠΑΟΚ, αναλαμβάνει πρόεδρος ο Φλωρίδης

Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκαν ο Βασίλης Φλωρίδης και ο Γιώργος Σαχπατζίδης προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Βαλερένγκα, αλλά και να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «δικεφάλου». Μάλιστα, ουσιαστικά ανακοίνωσαν συμφωνία στους δημοσιογράφους αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ενώ επισκέφθηκαν και τα αποδυτήρια της ομάδας.
«Εχουμε συμφωνήσει σε όλα. Αύριο θα μπουν στα ταμεία της ομάδας 500.000 ευρώ σε πρώτη φάση και θα γίνει άμεσα μια μετεγγραφή. Θα κάνουμε νέα διοίκηση, εγώ θα είμαι πρόεδρος ενώ θα παραμείνουν Ζαγοράκης και Βρύζας σε ρόλο αντιπροέδρων», τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου ο κ. Φλωρίδης, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τα αποδυτήρια, όπου μίλησε στους παίκτες ως νέος πρόεδρος: «Όλα θα κυλούν ομαλά από δω και στο εξής».
Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, οι δύο άνδρες κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και οι πληροφορίες λένε ότι εμφάνισαν έγγραφα που πιστοποιούν την οικονομική τους επιφάνεια. Ο Ζαγοράκης φέρεται να πείστηκε και έτσι υπήρξε προφορική συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Μάλιστα, ο κ. Φλωρίδης μίλησε τόσο με οπαδούς του ΠΑΟΚ που τον πλησίασαν («πρώτα πρέπει να πληρωθούν οι παίκτες και μετά θα γίνουν και τα υπόλοιπα») όσο και σε εκπροσώπους του Τύπου για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι  με τη Βαλερένγκα: «Η εμφάνιση ήταν θαύμα, όπως θαύμα ήταν και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: