ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Εξαρθρώθηκε σπείρα σωματεμπόρων στη Λάρισα

Στην εξάρθρωση σπείρας εκβιαστών σωματεμπόρων...που εκμεταλλευόταν μετανάστριες με σκοπό το κέρδος, προχώρησε η αστυνομία στη Λάρισα.
Μια 53χρονη αλλοδαπή - υπήκοος Ρουμανίας, ένας 57χρονος αλλοδαπός - υπήκοος Ρουμανίας και ένας 23χρονος αλλοδαπός - υπήκοος Αφγανιστάν, εκμεταλλεύονταν εδώ και ένα χρόνο μία 16χρονη Ρουμάνα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, πριν από ένα έτος περίπου, η 53χρονη μαζί με τον 57χρονο δράστη, εκμεταλλευόμενοι την δεινή οικονομική κατάσταση 16χρονης αλλοδαπής - υπηκόου Ρουμανίας, την οδήγησαν στην χώρα μας με την συναίνεση των γονέων της, προκειμένου να προσέχει την 2χρονη εγγονή τους.
Κατά την άφιξη της ανήλικης στην χώρα μας, οι δράστες της αφαίρεσαν τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, την κλείδωσαν στο σπίτι που διέμεναν και με απειλές απαιτούσαν από την ίδια χρηματικό ποσό, υποσχόμενοι την έκδοση εγγράφων διαμονής της.
Επίσης ο 23χρονος Αφγανός ανά τακτά χρονικά διαστήματα βίαζε τη 16χρονη, έναντι δώρων - αμοιβής, ενώ από κοινού με τον 57χρονο την εξανάγκαζαν να εκδίδεται. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δραστών οι οποίοι συνελήφθησαν για σωματεμπορία, παράνομη κατακράτηση, υπεξαγωγή εγγράφων και ασέλγεια σε ανήλικη έναντι αμοιβής.
newsbomb.gr

Δείτε περισσότερα θέματα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: