ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Στη "φάκα" Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών!!!

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών μετέφεραν στο εσωτερικό της χώρας τρεις υπήκοοι Αλβανίας, 31, 36 και 30 χρόνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών στο
97ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού.
Σε έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος βρέθηκαν, σύμφωνα με τη zougla.gr, σε ταξιδιωτικούς σάκους 84 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 132 κιλών και 155 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν. Κατά τη στιγμή της ακινητοποίησης, ο οδηγός του οχήματος, επιδιώκοντας να διαφύγει τη σύλληψη, προκάλεσε υλικές ζημίες σε δύο περιπολικά της Αστυνομίας.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος είχε δηλωθεί κλοπή την 15 Απριλίου 2011 στο Α΄ Τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου Αττικής, ενώ για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε είχε δηλωθεί κλοπή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.
Επίσης συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο συμπατριώτες του, γιατί, όπως προέκυψε, διευκόλυναν, ως προπομποί, τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιώντας δύο άλλα οχήματα.
Επιπλέον αναζητείται ένας 38χρονος Αλβανός, ο οποίος διέθεσε στον 30χρονο προπομπό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, προκειμένου να μεταφέρει τις ναρκωτικές ουσίες.
Τα τρία αυτοκίνητα κατασχέθηκαν ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν εννέα κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.375 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.
protothema
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: