ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Φιλικό: Cagliari – Άρης 1-1 (video)

Εμφανώς βελτιωμένος στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις πολλές αλλαγές του Σάκη Τσιώλη ο Άρης στο τελευταίο φιλικό στο εξωτερικό ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Cagliari.
Στο πρώτο ημίχρονο οι κίτρινοι παρουσίασαν πολύ κακή εικόνα. Όντας ασύνδετοι σε όλες τις γραμμές, εμφάνισε και πάλι τα… γνωστά κενά στην

άμυνα επιτρέποντας στην Cagliari να κάνει ένα σωρό ευκαιρίες και να πετύχει ένα γκολ με τον Ariaudo στο 19′. Ωστόσο, τα προβλήματα για τους «κίτρινους» δεν περιορίστηκαν μόνο στην άμυνα. Με εξαίρεση τα πρώτα πέντε λεπτά και τα τελευταία δύο (συνολικά 7 λεπτά), ο Άρης δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει καθόλου την μπάλα στη μεσαία γραμμή και να μην περάσει στην επιθετική της γραμμή. Ο Σάκης Τσιώλης προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μια από αυτές, ισοφάρισε στο 50′ το σκορ για τον Άρη. Ο Soltani πέτυχε ακόμη ένα γκολ στα φιλικά προετοιμασίας των «κίτρινων» και δείχνει ότι μπορεί να δώσει επιθετικές λύσεις.
Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών
Πάντως αυτό που θα μείνει από το χθεσινό παιχνίδι είναι πως ο Daniel Cesarec θα μπορούσε σε τρεις τουλάχιστον φάσεις να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, ωστόσο σε ανεπανάληπτα τετ-α-τετ δε σημάδεψε καλά δείχοντας αγχωμένος και χωρίς πίστη για σκοράρισμα.Οι συνθέσεις:
Αρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Αγτζίδης, Κοτσώνης, Κατίδης, Νeto, Michel, Παπαστεριανος, Portilla, Toja, Castillo,Cesarec
Κάλιαρι (Doandoni): Avramov, Pisano, Ariaudo, Gozzi, Agostini, Biondini, Conti, Mancosu, Cossu, Nene, Larrivey
Οι δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Daniel Cesarec
To 1-0 της Cagliari
To 1-1 με τον Soltani
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: