ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Champions League: Παναθηναϊκός – Odense 3-4 (video)

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε ο Παναθηναϊκός που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρο του Champions League, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από την Odense με 3-4! Οι πράσινοι παρότι είχαν «προίκα» το 1-1 του αγώνα στη Δανία, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο α’ ημίχρονο. Όμως με αντεπίθεση διαρκείας ανέτρεψαν το σκορ κάνοντάς το 2-1. Εκεί όμως έπεσαν… οι διακόπτες και η Odense με τρία γκολ πέρασε σαν… σίφουνας από το ΟΑΚΑ, δείχνοντας με το χειρότερο τρόπο στους πράσινους τις αδυναμίες τους.
Τον… έπιασε στον ύπνο


Ο Παναθηναϊκός μπήκε με τον αέρα του 1-1 στη Δανία, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να απειλήσει με κάποιες ατομικές ενέργειες του Νίνη και του Λέτο. Τελικά, σε μία ανύποπτη φάση στο 12ο λεπτό το γκολ ήρθε για τους Δανούς. Ο Sorensen εκτέλεσε φάουλ, ο Boumsong απομάκρυνε στα τυφλά και ο Τζόρβας, υπό την πίεση ενός αντιπάλου (ίσως να ήταν και επιθετικό φάουλ), δεν έδιωξε καλά την μπάλα, στρώνοντάς την στον Johansson, που από κοντά έκανε το 0-1.
Οι «πράσινοι» πίεσαν στη συνέχεια, αλλά έπεσαν σε έναν πολύ καλό Wessels, ώσπου φτάσαμε στη φάση του 35ου λεπτού. Ο Νίνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Boumsong πήδηξε ψηλότερα από όλους και ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Ιδανικό ξεκίνημα στο 2ο ημίχρονο
Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατό στο 2ο μέρος και προηγήθηκε στο 50ο λεπτό με 2-1. Ο Leto έβγαλε τετ-α-τετ τον Κατσουράνη, με τον Wessels να αποκρούει, αλλά τον Toche να παίρνει το «ριμπάουντ» και να ευστοχεί σε κενή εστία. Δύο λεπτά αργότερα απίστευτη ευκαιρία για το 3-1 με Νίνη με το πλασέ του από τη μικρή περιοχή να βρίσκει το δοκάρι.
Αντί για το 3-1, όμως, έγινε το 2-2 μετά από εξαιρετική ενέργεια του Utaka και πλασέ του Rudd στο 58ο λεπτό…
Κατάρρευση στο τελευταίο δεκάλεπτο
Η ισοφάριση σόκαρε τον Παναθηναϊκό, που δεν μπόρεσε στο υπόλοιπο διάστημα να επιτεθεί με ορθολογικό τρόπο προς την εστία των Δανών, οι οποίοι «έπαιζαν» και με το χρόνο. Έτσι, φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν το όνειρο της πρόκρισης μετατράπηκε σε εφιάλτη.
Στο 80ο λεπτό ο Kadrii σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Sarriegi και κατέληξε στα δίχτυα του Τζόρβα, ενώ το γκολ της βραδιάς πέτυχε ο Andreasen με κεραυνό στη γωνία της εστίας του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού στο 88ο λεπτό. Το τελικό 3-4 απλά διαμόρφωσε στο 95ο λεπτό ο Πετρόπουλος, εν μέσω αποδοκιμασιών στο ΟΑΚΑ.
Σκόρερ: Boumsong 35′, Toché 50′, Πετρόπουλος 95’ – Johansson 12′, Ruud 58′, Kadrii 80′, Andreasen 88′
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟ (Jesulado Ferreira): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Sarriegi, Boumsong, Βύντρα, Simao, Κατσουράνης (73′ Καραγκούνης), Νίνης, Leto, Μαρίνος (20′ Toche), Cleyton(68′ Πετρόπουλος).
Odense(Henrik Clausen): Wessels, Ruud, Andreasen, Christensen, Utaka, Reginiussen, Johansson, Chris, Sorensen, Djemba-Djemba, Mendy, Kandri.
Δείτε σε video τα γκολ από το ΠΑΟ – Odense 3-4:

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: