ΣΙΝΕ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Συνελήφθη η Daryl Hannah...

Στα κρατητήρια με χειροπέδες οδηγήθηκε η Αμερικανίδα ηθοποιός Daryl Hannah, όχι μόνη, αλλά μαζί με άλλα 70 άτομα! Όχι, η ηθοποιός δεν διέπραξε καμία ληστεία, αλλά παραβρέθηκε σε μια πορεία διαμαρτυρίας και εκεί που φώναζε συνθήματα 'πλάκωσε' η αστυνομία και συνέλαβε όλους τους διαδηλωτές.
Η ηθοποιός είναι γνωστή για τις περιβαλλοντικές της ανησυχίες ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει διαμαρτυρυθεί, αλλά και αντιμετωπίσει τις αρχές για παραβάσεις. Η ηθοποιός κι ακτιβίστρια προέβη μαζί με άλλους ακτιβιστές σε καθιστική διαμαρτυρία έξω από τον Λευκό Οίκο, αντιδρώντας στην επικείμενη επέκταση του αμφιλεγόμενου πετρελαιαγωγού Κeystone.
Μέσω του αγωγού, θα μεταφέρεται πετρέλαιο από τον Καναδά στο Τέξας και θα διασχίζει 5 αμερικανικές πολιτείες. "Είμαστε εδώ σήμερα απλώς για πούμε όχι στην δουλεία, απλώς για να πούμε όχι στα διυλιστήρια, όχι στο πετρέλαιο και στον αγωγό Keystone", ανέφερε η Hannah πριν τη σύλληψή της.
Η Daryl ήταν μεταξύ των 70 ατόμων που συνέλαβαν οι αρχές, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη λίγη ώρα αργότερα, αφού κατέβαλε το ποσό των 100 δολαρίων.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: