ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Europa League: Ολυμπιακός Βόλου – Differdange 3-0 (video)

Χωρίς να βρει καμία αντίσταση απέναντι στην αδύναμη Differdange, ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε στα πλέι όφ του Europa League νικώντας 3-0 την ομάδα του Λουξεμβούργου.
Η ομάδα του Gracia ήταν μια ταχύτητα πιο πάνω από τους παίκτες της Differdange και το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έκαναν… πλάκα στους αντιπάλους τους, τους οποίους προσπερνούσαν σαν σταματημένους!
Monje και Schembri έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν μέχρι το 30΄ όταν βρήκε δίχτυα ο Μαρτίν και έδωσε έναυσμα για το… πάρτι. Μέχρι το ημίχρονο οι Monje και Martin σπατάλησαν ακόμα δύο ευκαιρίες και το 1-0 έμοιαζε «φτωχό». Στο δεύτερο μέρος βέβαια, οι παίκτες του Βόλου έκαναν πιο… πλούσιο το σκορ, με γκολ των Szelesi (57΄) και Σολάκη (83΄), ενώ ο Bresca, που μπήκε στο ημίχρονο, είδε τρεις φορές τον Weber να του λέει «όχι».
Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε και δοκάρι στο… παραλίγο αυτογκόλ του Leoni, ενώ άτυχοι στάθηκαν και οι φιλοξενούμενοι στο 48΄ με τον Bettmer.
Στο φινάλε του αγώνα, κι ενώ φυσικά όλα είχαν κριθεί, οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου το έριξαν στο… χιούμορ φωνάζοντας συνθήματα πως… «είναι στημένο»!
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός Βόλου (Gracia): Roca, Dolezaj, Darbion, Acosta (46’ Σολάκης), Alvarez, Sankare, Szelesi, Monje, Schembri (46’ Breska), Ζαραδούκας (75’ Ρόκας), Martin
Differdange: (Spitoni) Weber, Rodrigues, Er Rafik, Caron, Leoni, Bettmer, Janisch, Lebresne, Afoun, Piskor, Kintziger (64’ Frazoni).
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: