ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Europa League: Dinamo Tbilisi – ΑΕΚ 1-1 (παράταση) (video)

Έστω και αν χρειάστηκε την παράταση, η ΑΕΚ με το 1-1 απέναντι στην Dinamo Tbilisi εξασφάλισε την πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League. Οι Γεωργιανοί προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό, αλλά στο
110΄ ο Gudjohnsen κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Kakubava, ο Leonardo ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Στο 65΄ υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, η οποία ξεκίνησε με αψιμαχία των δύο προπονητών και εξελίχθηκε σε συμπλοκές μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν καθώς με την έναρξη του αγώνα ο Koshkadze εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Cala και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Η Ένωση δεν κατάφερε να συνέλθει από το σοκ και απείλησε μόνο με ένα σουτ του Jose Carlos στο 33΄, ενώ η άμυνά της πέρασε δύσκολες στιγμές. Παράλληλα, στο 36΄ ο Αραμπατζής πέρασε στη θέση του Κωνσταντόπουλου ο οποίος τραυματίστηκε. Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η διακοπή στο 65΄ τους επηρέασε και για λίγα λεπτά οι παίκτες του Garcia ξαναπήραν τα ηνία του αγώνα.
Παρόλα αυτά, μετά το 75΄ οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας κινδύνους στα καρέ του Loria. Παρόλα αυτά δε βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο οι παίκτες του Jimenez είχαν και τις ευκαιρίες να πετύχουν ένα τέρμα. Στο 110΄ ο Kakubava ανέτρεψε τον Gudjohnsen μέσα στην περιοχή και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Leonardo ο οποίος δε λάθεψε και έστειλε την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.
Σκόρερ: 1΄ Koshkadze / 111΄ πεν. Leonardo
Συνθέσεις
Dinamo: Loria, Tomashvili, Koshkadze (79΄ Jigauri), Mikel, Odikadze, Yague, Robertinho (74΄ Carles Coto), Rekhviashvili, Kakuaba, Xisco (105΄ Kakhelishvili), Kvekveskiri
AEK: Κωνσταντόπουλος (36΄ Αραμπατζής), Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς, Cala, Γκέντζογλου, Μάκος, Λαγός, Jose Carlos (105΄ Καφές), Gudjohnsen, Λυμπερόπουλος (63΄ Leonardo)
Γκολ και highlights από το Dinamo Tbilisi – AEK 1-1 (video)
Δείτε σε video τις συμπλοκές ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και της Dinamo
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: