ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Έξι πιλότοι σε gay σκάνδαλο στην Πάτρα [video]



Σάλος στην Πάτρα όπου 6 μάχιμοι πιλότοι έγιναν «τσακωτοί» να επιδίδονται σε σεξουαλικά όργια. Δείτε βίντεο για το τι ακριβώς συνέβη.
Καμαριέρα έγινε μάρτυρας σε gay όργια στην Πάτρα ανάμεσα σε πιλότους πολεμικής αεροπορίας. Μπορεί να τους έστειλαν να πολεμήσουν τον Καντάφι αλλά αυτοί αναχαιτούσαν ο ένας τον άλλον. Και αποδείχτηκε ότι ήταν κάτι παραπάνω από
«ιπτάμενοι και gentlemen».
Η καμαριέρα άνοιξε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου, το οποίο είχε την ένδειξη ότι ήταν «ελεύθερο», αλλά εκεί αντίκρισε έξι άνδρες γυμνούς στο διπλό κρεβάτι σε ερωτικές περιπτύξεις.
Μέχρι να συνέλθει από το αρχικό σοκ, παρακολούθησε άφωνη κάθε λεπτομέρεια από τη δραστηριότητα που αναπτύχθηκε σε ένα και μόνο gay ραντεβού της ομάδας των οργίων και συνοδευόταν από όλα τα σχετικά ηχητικά εφέ.
Σαστισμένη έκλεισε αμέσως την πόρτα και ενημέρωσε τους προϊσταμένους της, καθώς οι πρωταγωνιστές δεν ήταν απλοί πελάτες. Ήταν πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών από χώρα του εξωτερικού που διαμένουν στο ξενοδοχείο, καθώς εκτελούν αποστολές από το αεροδρόμιο του Αράξου για τη Λιβύη.
Η γαργαλιστική υπόθεση με το gay σκάνδαλο ανάμεσα στους έξι πιλότους, όπως ήταν φυσικό, κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν.
Δείτε το βίντεο για το gay σκάνδαλο με πιλότους:

Δεν υπάρχουν σχόλια: