ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Φιλικό: ΑΕΚ – Getafe 0-1 (video)

Στην πρώτη της φετινή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο της η ΑΕΚ ηττήθηκε σε φιλικό αγώνα με 0-1 από την Getafe στο «ΟΑΚΑ». Οι Ισπανοί πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4’ με τον Miku και κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.
Η Getafe ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και μόλις στο πρώτο λεπτό ο Κωνσταντόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Casquero. Η υπεροχή των Ισπανών στην έναρξη του ματς ανταμείφθηκε στο 4’ με τον Miku να γράφει με σουτ το 0-1. Η ΑΕΚ μετά την ψυχρολουσία προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η Getafe

ήταν αυτή που απείλησε στο 15’ και πάλι με τον Miku. Η «Ένωση» πέρασε μπροστά και στο 18’ το σουτ του Λυμπερόπουλου δεν βρήκε στόχο. Στη συνέχεια ο ρυθμός «έπεσε» καθώς οι δύο ομάδες ισορρόπησαν. Οι Ισπανοί στο 39’ «άγγιξαν» το 0-2, όμως η μπάλα ύστερα από καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Abdel σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ανήκε στους «κιτρινόμαυρους» με τον Beleck να σουτάρει, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και στο 55’ απείλησε με τον Beleck, όμως το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Η Getafe σιγά σιγά πήρε μέτρα στο γήπεδο και ανέβηκε, με συνέπεια στο 63’ να χάσει μια ευκαιρία με τον Casquero. Επόμενη καλή στιγμή του αγώνα στο 77’, με την ΑΕΚ να πλησιάζει δύο φορές στην ισοφάριση. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Jose Carlos, ο Δέλλας πήρε την κεφαλιά, όμως ο Diaz έδιωξε πάνω στην γραμμή και στην συνέχεια της φάσης ο Λαγός σούταρε αλλά ο Moya απέκρουσε. Στο 82’ η «Ένωση» απείλησε εκ νέου με κεφαλιά του Jose Carlos, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Η ελληνική ομάδα κυνήγησε την ισοφάρισε, άφησε κενούς χώρους και οι φιλοξενούμενοι στο 88’ σε μια αντεπίθεσή τους, βρέθηκαν κοντά στο 0-2 αλλά το σουτ του Escassi δεν βρήκε στόχο. Οι Ισπανοί έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ ακριβώς στο 90’, όμως ο Mosquera νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Κωνσταντόπουλο. Το 0-1 παρέμεινε ως το φινάλε και έτσι η Getafe πανηγύρισε μία νίκη γοήτρου μέσα στην Αθήνα.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Manolo Jimenez): Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος (74′ Κλωναρίδης), Γκέντσογλου (25′ Καφές), Gudjohnsen (65′ Σιαλμάς), Jose Carlos, Λυμπερόπουλος (56′ Λαγός), Beleck (84′ Leonardo)
Getafe (Luis Garcia Plaza): Moya, Diaz, Mane, Lacen (74′ Escassi), Miku (46′ Colunga), Castro (74′ Sarabia), Torres, Casquero (85′ Mosquera), Rodriguez, Abdel (85′ Sardinero), Lopo
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης ΑΕΚ – Getafe 0-1

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: