ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Φιλικό: Inter - Ολυμπιακός 2-2 (video)

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Inter σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Γενεύη. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνιζόταν από το 28΄ με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Mellberg, παρόλα αυτά προηγήθηκαν 2-0 με σκόρερ τους
Fejsa και Modesto, αλλά οι Ιταλοί ισοφάρισαν χάρη σε δύο τέρματα του Pazzini.
Οι Πειραιώτες ήταν πολύ καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο από τον Ernesto Valverde και κρατούσαν τους Ιταλούς μακριά από την εστία τους, ακόμη και μετά την αποβολή του Mellberg στο 28΄, ο οποίος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Obi. Η μοναδική στιγμή που ανησύχησε ο Costanzo στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 36΄ όταν ο Alvarez αστόχησε για ελάχιστα εκατοστά. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο Fejsa έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Yeste. Στο 69΄ ο Modesto έκανε με πλασέ το 2-0, αλλά στο 75΄ ο Pazzini μείωσε σε 2-1. Μέχρι το τέλος του αγώνα και οι δύο αντίπαλοι είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ και η Inter ήταν αυτή που το κατάφερε με τον Pazzini στο 90΄ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ: 47΄ Fejsa, 69΄ Modesto / 75΄, 90΄ Pazzini
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Costanzo, Mellberg, Παπαδόπουλος (56΄ Παπάζογλου), Marcano, Modesto, Hurtado, Fejsa (76΄ Ποτουρίδης), Fuster (46΄ Μανιάτης), Yeste (56΄ Holebas), Φετφατζίδης (56΄ Javito), Mirallas (63΄ Pantelic)
Inter: Julio Cesar, Zanetti, Samuel (51΄ Ranocchia), Chivu, Joinathan (46΄ Pandev), Thiago Motta, Cambiasso (90΄ Crisetig), Obi, Alvarez (46΄ Pazzini), Milito (74΄ Faraoni), Castaignos (64΄ Santon)
Γκολ και highlights από το Inter -Oλυμπιακός 2-2 
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: