ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Με το Οk του Παπανδρέου ο Μαρινάκης μπαίνει στο Alter!

Την σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να κάνει το deal και να μπεί στο ALTER.Η κίνηση αυτή του εφοπλιστή, που μετέχει με 25% και στον ΣΚΑΙ, αλλά και σε εφημεριδες (σαν αφανής μέτοχος) αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στο πολιτικό, οικονομικό, τηλεοπτικό και αθλητικό σκηνικό.
Μαρινάκης και Κουρής έδωσαν τα χέρια και το fund της Argo αποδέχτηκε και έτσι, πιθανότατα την Τετάρτη θα ανακοινωθεί επίσημα η συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ALTER, κάτι για το οποίο "δούλεψε" πολύ και ο (ολυμπιακών αισθημάτων) Νίκος Χατζηνικολάου.
Η αρχική διστακτικότητα του Μαρινάκη κάμφθηκε μόλις έγινε γνωστό ότι το Alter μπήκε στο άρθρο 99 ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε η πρωτοκαθεδρία του καναλιού στις ειδήσεις !
Στη συνάντηση που είχε με τον Γ. Παπανδρέου στη Σκιάθο, ο μεγαλοεφοπλιστής έθεσε το θέμα και λέγεται ότι ο πρωθυπουργος είδε θετικά την όλη κίνησή του, τον προέτρεψε μάλιστα να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα για να κλείσει και αυτή η "πληγή".
Η πρόθεση του Μαρινάκη για συμμετοχή στο ΑΛΤΕΡ αναμένεται να προκαλέσει κλυδωνισμούς στην ήδη κακή σχέση που έχει με τον συνεταίρο του στον ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο.
mediacopy.blogspot.com
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: