ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Νεκρός πιλότος των Red Arrows σε επίδειξη!!!

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες ένα μέλος της ειδικής ομάδας επιδείξεων, «Red Arrows», της Βρετανικής Αεροπορίας ύστερα από συντριβή του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε στη διάρκεια φεστιβάλ στο
Μπούρνμάουθ της επαρχίας Ντόρσετ.
Το αεροπλάνο, τύπου «Hawk T1», συνετρίβη ένα χλμ. νοτιοανατολικά του αεροδρομίου της πόλης με τον πιλότο, Jon Egging, 33 ετών από το Ρούτλαντ να ανασύρεται νεκρός.
Ο άτυχος άνδρας ήταν ένας από τους εννιά πιλότους που νωρίτερα είχαν λάβει μέρος σε μια εναέρια επίδειξη.
«Ο Σμηναγός, Jon Egging, γνωστός ως “Eggman”, εντάχθηκε στην ομάδα το φθινόπωρο του 2010. Προικισμένος πιλότος, τον διαλέξαμε να καλύψει το κενό στο τέταρτο αεροπλάνο (Red 4), έξω δεξιά του φημισμένου “Διαμαντιού” (σχηματισμός), μια θέση εξαιρετικά απαιτητική για έναν πιλότο που μπαίνει στην ομάδα για πρώτη χρονιά. Σε όλη τη διάρκεια της χειμερινής του εκπαίδευσης και της περιόδου των επιδείξεων, ο επαγγελματισμός του, οι ικανότητές του και η ταπεινότητά του έλαμψαν. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ζούσε για την ομάδα και ο καλός του χαρακτήρας, καθώς και το καλοσυνάτο χαμόγελό του θα μας λείψει. Σε μια τόσο δεμένη ομάδα, αυτή η τραγωδία έχει επηρεάσει βαθύτατα τόσο τους υπόλοιπους «Reds» όσο και τους «Blues», τα μέλη του τεχνικού και υποστηρικτικού τμήματος», σημείωσε ο επικεφαλής των «Red Arrows», Simon Blake σε ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

από: Zougla.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: