ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η Καλομοίρα επιτέλους γυναίκα σε sexy φωτογράφιση!

Επιτέλους γυναίκα εμφανίστηκε η Καλομοίρα σε σέξυ φωτογράφισή της, σε γνωστό περιοδικό. Διαβάστε τι είπε και δείτε τις φωτογραφίες της sexy Καλομοίρας.
Η Καλομοίρα μεγάλωσε και έγινε πια γυναίκα. Δεν είναι πια το κοριτσάκι που νιαουρίζει, αλλά μια γυναίκα που προκαλεί με τη σέξι εμφάνιση της. Η Καλομοίρα απέκτησε νέο καυτό μπούστο και το δείχνει στην καινούργια φωτογράφιση της στο Nitro.
Συζητώντας διάφορα τηλεοπτικά για του χρόνου –μεταξύ των οποίων και ένα «πολύ διαφορετικό show»–, η Καλομοίρα εξηγεί γιατί ξαφνικά είναι τόσο πιο σέξι: «Δεν ξέρω, μου βγαίνει, το βλέπω σαν fun». Και μέσα σε όλα αυτά κάπου εμφανίζεται και ο Τζέι Zι.
Όπως πάντα, λίγα ελληνικά, λίγα αγγλικά και μια πλημμύρα από αγνή και ανόθευτη καλοσύνη – «θετική ενέργεια», αν προτιμάς την τρέχουσα ορολογία. Η Καλομοίρα λέει ότι πρόσφατα αποπειράθηκε να διαβάσει Ντοστογέφσκι, προφανώς για να δοκιμάσει την αντοχή της στο ανελέητο ψυχοπλάκωμα.
«Η ζωή είναι πολύ μικρή και βαριέμαι τη θλίψη, γι’ αυτό κανονικά είμαι χαρούμενη» λέει. «Στεναχωριέμαι πολύ με όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. Ας πούμε, θυμώνω με τους ταξιτζήδες, κάνουν πολύ κακό στον τουρισμό. Σκέψου, γύρισα πίσω και με ρωτάνε εδώ: “Τι γίνεται στην Ελλάδα; Υπάρχει πόλεμος εκεί τώρα;”». Αλλά, η Καλομοίρα δεν παθαίνει κατάθλιψη, λέει απλώς ότι είναι λυπημένη. «Sad».
Στην πράξη, αυτό που η Καλομοίρα διαπίστωσε ως «σάααντ» στην Ελλάδα του 2011 ίσως έχει μια θετική διάσταση. «Νομίζω ότι έχει αλλάξει η label-mania των Ελληνίδων, η συνήθειά τους να σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω για να δουν τι φοράς. Αυτό, εμένα, ποτέ δε μου άρεσε. Εγώ διαλαλώ ότι φοράω ρολόι των πέντε δολαρίων, γιατί μου αρέσει περισσότερο από ένα πανάκριβο»
Δείτε τη sexy φωτογράφηση της Καλομοίρας.





Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: