ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Super League: Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 0-2 (video)

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με 0-2 της Κέρκυρας. Νίκη βάλσαμο για το «τριφύλλι» που προερχόταν από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και το ηθικό της ομάδας βρισκόταν στον «πάτο». Τα γκολ των «πράσινων» σημείωσαν οι
Leto στο 62’ με πέναλτι και Νίνης στο 90+3’.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο η Κέρκυρα έφτασε κοντά στο 1-0 στο 13’. Άμεση η απάντηση των «πράσινων» με τον Toche στο 15’, να μην μπορεί να παραβιάσει την εστία του Αναστασόπουλου. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και η επόμενη καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 31’ με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να διώχνει το σουτ του Quincy. Στο 41’ ο Κοτσόλης απομάκρυνε το απευθείας φάουλ του Lovin, ενώ στο 45’ το «τριφύλλι» έχασε την τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους με τον Toche.
Καλύτερα μπήκαν στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι που απείλησε σε δύο τρεις περιπτώσεις την εστία του Αναστασόπουλου, ο οποίος όντας σε μεγάλη μέρα είπε «όχι». Στο 61’ όμως ο Osman έκανε πέναλτι στον Zeca, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Leto (62’), ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στην έναρξη του δεύτερου μέρους. Ισορροπημένο στη συνέχεια το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν από μία καλή ευκαιρία στο τελευταίο δεκάλεπτο, χωρίς όμως να καταφέρνει καμιά τους να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Τελικά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νίνης (90+3’) σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για το «τριφύλλι».
Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Gustavo, Βενέτης, Wenzel, Κοντοδήμος, Λαμπρόπουλος (60′ Metin), Osman, Lovin, Ιωάννου (54′ Αγρίτης), Καλατζής, Maznov (71′ Μπάρκογλου)
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Ιωαννίδης, Βύντρα, Kante, Boumsong, Vitolo, Καραγκούνης (78′ Νίνης), Cleyton (46′ Leto), Zeca, Quincy, Toche
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Κέρκυρα – Παναθηναϊκός 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: