ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Super League: ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1 (video)

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Ηράκλειο ΟΦΗ και Ατρόμητος οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 1η αγωνιστική στη Super League. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τους Περιστεριώτες να προηγούνται στο 10΄ με αυτογκόλ του Bulut και το συγκρότημα του Αναστόπουλου να απαντά στο 75΄ με το Γεωργίου.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι κλείνοντας τον
Ατρόμητο στα καρέ του, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10΄ με αυτογκόλ του Bulut. Στη συνέχεια, μάλιστα, είχαν σημαντικότατες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, αλλά σταματούσαν πάνω στον πολύ καλό σήμερα Βεζυρίδη. Την ίδια στιγμή ο ΟΦΗ είχε εμφανές πρόβλημα στην ανάπτυξη και δεν ανησύχησε παρά ελάχιστα τον Itandje. Στο β΄ μέρος οι Κρητικοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δύο καλά σουτ των Ζορμπά και Ukar που βρήκαν σε ετοιμότητα τον πορτιέρο της ομάδας του Περιστερίου. Αυτός όμως δεν κατάφερε να κάνει τίποτα στην προβολή του Γεωργίου στο 75΄ και το παιχνίδι ήρθε στα ίσια. Παρά την πίεση των γηπεδούχων, τίποτε δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι δύο αντίπαλοι πήραν από ένα βαθμό.
Σκόρερ: 75΄ Γεωργίου / 10΄ αυτ. Bulut
Συνθέσεις
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Πίτσος, Bulut, Γεωργίου, Γαλανόπουλος, Veron (90΄ Ταυλαρίδης), Kalajdzic, Ρόβας (83΄ Choumbinho), Ζορμπάς (65΄ Ukar), Παπουλής, Καπάνταης
Ατρόμητος: Itandje, Γιαννούλης, Zuela, Φυντανίδης, Σκόνδρας, Μακρής, Pitu, Τάτος (82΄ Beljic), Καραγκούνης, Epstein (78΄ Σφακιανάκης), Αναστασάκος (70΄ Μήτρογλου)
Γκολ και highlights από το ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1 (video)
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: