ΣΙΝΕ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Τουρκία: «Μωρή ανήθικη σβήσε το τσιγάρο» [video]

«Σβήσε το τσιγάρο μωρή» φώναξαν στη νεαρή κοπέλα και άρχισαν να την κυνηγούν. Δείτε βίντεο με το περίεργο περιστατικό στα βάθη της Τουρκίας.
Όλο και πιο συχνά παρατηρούνται φαινόμενα του ισλαμικού φονταμενταλισμού επί των ημερών της διακυβέρνησης του Ερντογάν, στην Τουρκία.
Την 1η Αυγούστου άρχισε η γιορτή του Ραμαζανιού. Για ένα μήνα οι πιστοί Μουσουλμάνοι από την Ανατολή του ήλιου μέχρι τη Δύση, δεν

τρώνε και δεν πίνουν.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας λοιπόν αν δουν κάποιον στον δρόμο να τρώει, να πίνει ή ακόμα και να καπνίζει του επιτίθενται.
Ένα τέτοιο περιστατικό καταγράφηκε σήμερα στην πόλη Ερζουρούμ της Ανατολικής Τουρκίας.
Μια γυναίκα που βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο της πόλης βρέθηκε αντιμέτωπη με εξαγριωμένους μουσουλμάνους όταν εκείνη κάπνισε. Στη συνέχεια για να προστατευθεί βρήκε καταφύγιο σε μια μαθητική εστία και από εκεί κάλεσε την αστυνομία.
Η αστυνομία στη συνέχεια έφτασε στο σημείο και είδε κόσμο συγκεντρωμένο στην εστία. Εκεί είχαν μαζευτεί φονταμενταλιστές και φώναζαν εναντίον της.
Η συγκεκριμένη γυναίκα δουλεύει σε μια εταιρία και ήταν στον δρόμο για να καπνίσει ένα τσιγάρο. Αμέσως της επιτέθηκαν και φώναζαν εναντίον της: «Μωρή ανήθικη σβήσε το τσιγάρο». Η γυναίκα απάντησε «δεν σας ενδιαφέρει εσάς αν καπνίζω».
Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο τραυματισμός δύο ατόμων. Ακολούθησαν συλλήψεις και προσαγωγές τεσσάρων ατόμων.
Δείτε βίντεο με την νεαρή που κάπνιζε και της επιτέθηκαν:
fimes.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: