ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Η καντάδα του Ματέο στη Μενεγάκη [video]

Ο Ματέο επεφύλαξε εκπλήξεις στην Ελένη Μενεγάκη στις διακοπές τους. Δείτε το βίντεο με την καντάδα που έκανε στην Ελένη Μενεγάκη.
Του έδωσαν και κατάλαβε ο Ματέο με την Ελένη Μενεγάκη! Το ζευγάρι, βρέθηκε για τρεις μέρες στο νησί και χόρτασαν ύπνο, τσάρκες και άθφονο

room service!
Η παρουσιάστρια και ο Ματέο, έφτασαν στο νησί με σκάφος. Κατά την παραμονή τους στο νησί, επέλεξαν να μείνουν σε ξενοδοχείο που έχει μπροστά παραλία ώστε να τους παίρνει κατευθείαν το φουσκωτό από εκεί και να τους μεταφέρει σε απόμερες παραλίες.
Όσοι μάλιστα τους είδαν από κοντά, τους περιέγραψαν ως… «ερωτευμένα πιτσουνάκια»! “Άψογη” ανέβαζαν την Ελένη, “λεβεντόπαιδο” κατέβαζαν τον Ματεό. Για τέτοια πέραση μιλάμε.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των διακοπών τους ήταν:
Κατά τη μια το μεσημέρι ξύπναγαν, μιας και το βραδάκι το έριχναν έξω και διασκέδαζαν μέχρι πρωίας. Αφού λοιπόν άνοιγαν τα ματάκια τους, «τικ τοκ» χτυπούσε η πόρτα του ξενοδοχείου. Ποιος ήταν; το room service για να τους φέρει το πρωινό στο δωμάτιο.
Και τις τρεις μέρες που έκατσαν στο νησί, τα έκαναν όλα: έφαγαν, ήπιαν, έκαναν τα μπανάκια τους και… τραγούδησαν.
Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Βάσω», η Ελένη Μενεγάκη τίμησε δεόντως το μαγαζί και τα… εδέσματα της. Για ψαρικό τη μια μέρα, για κρεατικό την άλλη.
Το «ζουμί» όμως δεν είναι εδώ αλλά στην καντάδα. Ναι καλά διαβάσατε. Καντάδα της έκανε της Ελένης ο Ματέο, δια φωνής Σπύρου Γρίβα.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σπύρος Γρίβας τραγούδησε Μαρινέλλα στην Ελένη Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να… συνοδεύει.
Full πρόγραμμα είχε εκείνη η βραδιά. Όλα τα τραγούδησαν. Ποιοτικά, έντεχνα, τα πάντα.
Δείτε το βίντεο με την καντάδα του Ματέο στην Ελένη Μενεγάκη.


Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: