ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλικό: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 0-0 (video)

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός στην πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του Champions League καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Valverde έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά θέλει ακόμη δουλειά για να σταθεί με αξιώσεις σε υψηλό επίπεδο.
Αρκετές εκπλήξεις επεφύλασσε στον καταρτισμό της ενδεκάδας ο Ernesto Valverde. Άφησε εκτός το Makoun, με το δίδυμο των αμυντικών χαφ να είναι οι Modesto και Fejsa. Αριστερά στη μεσαία
γραμμή ήταν ο Holebas και δεξιά ο Abdoun.
Οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν ψηλά από το πρώτο λεπτό και στο 6΄ άγγιξαν το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Fuster σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 14΄ το σουτ του Mirallas σταμάτησε στον Carroll, ενώ η κεφαλιά του Mellberg στο 30΄ είχε την ίδια κατάληξη. Τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο το σουτ του Fuster στο 44΄ το οποίο απομάκρυνε δύσκολα ο πορτιέρο των Κρητικών. Οι πολλές αλλαγές στην ανάπαυλα επηρέασαν τις δύο ομάδες και η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 60΄ όταν το σουτ του Φετφατζίδη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Δύο λεπτά αργότερα ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ γκολ του Katai, ενώ στο 67΄ ο Carroll απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σουτ του Makoun. Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν αναπτυσσόταν με ορθόδοξο τρόπο. Στο 89΄ ο Javito μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν πλάσαρε σωστά, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος.
Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Constanzo (46΄ Megyeri), Τοροσίδης (46΄ Μανιάτης), Marcano, Παπαδόπουλος (46΄ Παπάζογλου), Mellberg, Modesto (46΄Makoun), Fejsa (46΄ Orbaiz), Holebas (61΄ Βαλεριάνος), Abdoun (61΄ Javito), Fuster (61΄ Yeste), Mirallas (46΄ Φετφατζίδης)
ΟΦΗ: Carroll, Veron (46΄ Ζορμπάς), Γαλανόπουλος (46΄ Ρόβας), Ταυλαρίδης (65΄ Ukar), Vando (82΄ Ζαχαράκης), Kalajdzic (70΄ Souza), Καμπάνταης (78΄ Μάντζιος), Bodor (46΄ Bulut), Γεωργίου, Chumbinho, Lopez (46΄ Katai)


Ηighlights από το Ολυμπιακός – ΟΦΗ 0-0 (video)
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: