ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

10 λόγοι να βλέπεις και φέτος Superleague!!!

Τα 'χουμε πει και θα τα ξαναπούμε. Η Μπαρτσελόνα δεν βλέπεται, αν κάτσεις να δεις Manchester City θα παρακαλάς τον Αλλάχ να είναι φερέγγυος ο πρίγκιπας που λέγεται ότι ζαχαρώνει τον Παναθηναϊκό και αν το γυρίσεις στην Bundesliga νιώθεις ότι παίζουν χόκεϊ με τα σκορ που έρχονται εκεί.
Η λύση είναι μία και φέτος για σένα. Superleague και ξερό ψωμί.
Έλα, παραδέξου ότι δεν σε χαλάει και τόσο πολύ. Τα γουστάρεις τα καπνογόνα στο κόρνερ, σου 'χουν λείψει τα ξυλίκια στις εξέδρες, δεν νιώθεις ότι παίχτηκε μπάλα αν δεν αρχίσουν να πέφτουν μπάλες μέσα στο γήπεδο στο 89'.
Αφού είμαστε μαζόχες σαν λαός. Όσο μας χαλάει αυτό που βλέπουμε, τόσο περισσότερο μας πορώνει. Εδώ κοτζάμ σκάνδαλο αποκαλύφθηκε με τα Στημένα και κανείς δεν πτοήθηκε. Όλοι προσευχόντουσαν μην είναι μπλεγμένη η δική τους ομάδα και βρεθούν στην Δ' Εθνική.
Το MEN 24 θα βλέπει και φέτος Superleague και μάλιστα φανατικά. Και σου δίνει 10 λόγους για να βλέπεις κι εσύ.
Γιατί όλο και κάπου θα γίνει το γήπεδο ροντέο
Μην ανησυχείς, όλα θα γίνουν. Είναι απλά θέμα χρόνου να ανάψει κάπου μια φυτιλιά και να γίνει το γήπεδο ρίνγκ. Όχι, δεν προωθούμε τη βία στα γήπεδα. Ίσα ίσα που την καταδικάζουμε. Αλλά το να λες ότι φέτος δεν θα πέσει σπασμένη καρέκλα σε γήπεδο είναι σαν να ποντάρεις ότι ο Ολυμπιακός θα σηκώσει το Champions League.
Για να μαντεύεις ποιά είναι τα νέα στημένα
Μπορείς μάλιστα να τα σημειώνεις σε ένα τετράδιο ή ακόμα να τα γράφεις δημόσια στο Twitter για να συγκρίνεις μετά με τους φίλους σου ποιός έπεσε μέσα σε περισσότερους αγώνες. Γιατί δεν μπορεί. Τα στημένα ήταν η αγαπημένη μας ασχολία φέτος τον Ιούνιο. Δεν νομίζω να μας στερήσει φέτος η ΕΥΠ τέτοια απόλαυση. Το χρειάζεται ο κόσμος το σκάνδαλο για να ψυχαγωγείται.
Γιατί καμιά φορά μπαίνουν και ωραία γκολ
Έτσι, είναι κάτι αναλαμπές που σκάνε σαν πυροτεχνήματα και σε κάνουν να χαμογελάς για λίγο πριν ξαναπέσεις στη μιζέρια. Ξέρεις, τότε που ξυπνάς την άλλη μέρα το πρωί και πριν πας σχολείο κοτσάρεις τη φανέλα της ομάδας σου πάνω από το φούτερ. Να σημειωθεί ότι αυτό το έκανες κάποτε μόνο στις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Κάποτε.
Για την αποθέωση του Καραγκούνη στα κόρνερ
Και γενικά γιατί αυτή η περσόνα είναι (και θα είναι) ακόμα στα ελληνικά γήπεδα. Τις φάτσες των οπαδών του Παναθηναϊκού μόνο να έβλεπες όταν συνειδητοποίησαν ότι και φέτος πρέπει να στηρίζονται στον Καραγκούνη στα δύσκολα. Ούτε μελλοθάνατοι πριν την ηλεκτρική καρέκλα. Ο Καραγκούνης όμως αξίζει τα φώτα γιατί έχει κάτι πιο cult και από ταινία του Στάθη Ψάλτη. Ειδικά όταν παίρνει βιαστικά την μπάλα και τρέχει προς το κόρνερ για να γνωρίσει (έλεος) την αποθέωση της εξέδρας.
Για να καταλαβαίνεις τι φτιάχνει το Κουρκούτι την άλλη μέρα
Δεν θα το πιάνεις το αστείο και θα χαζογελάς για να μην φανείς ότι δεν ξέρεις. Ούτε θα ξέρεις ποιός είναι ο Τσάκας για να τσεκάρεις το status του στο Facebook, ούτε θα γνωρίζεις ποιός είναι ο Γιώργης της Αραβίας.
Για να αναδείξεις τα παλτό αυτής της σεζόν
Μεταγραφές (δεν) έγιναν. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους (λέμε τώρα) εαυτό στο γήπεδο και εσύ είσαι ο αδέκαστος κριτής που θα καθορίσει ποιός παίκτης αξίζει να μπει στη δεκάδα με τους άξιους της Superleague και ποιός θα κάνει καλά να σηκώνει μια ταμπέλα “παλτό” κάθε φορά που μπαίνει στο γήπεδο. Φήμες λένε ότι Τοτσέ, Γκουντγιόνσεν και Αμπντούν βγαίνουν και σε XXL μέγεθος.
Για να δεις ποιός θα τις αρπάξει από τον Γκαρσία 
Μάται έχουν προσπαθήσει γενιές και γενιές παραγόντων και προπονητών να νουθετήσουν τον Ουρουγουανό ποδοσφιαριστή. Αφού δεν γουστάρει καν το παλικάρι να κάτσει ήρεμο, τι το ζορίζετε; Εκεί στην Ουρουγουάη βγαίνουν λίγο ευέξαπτοι οι ποδοσφαιριστές ούτως ή άλλως οπότε είναι μαθηματικά βέβαιο ότι όποιος τολμήσει και φέτος να τα βάλει μαζί του θα βρεθεί φοβισμένος στα αποδυτήρια.
Για να γελάς όπως ο Μπακαγιόκο
Είναι που είναι για γέλια η φάση, έρχεται και το απίστευτο νευρικό γέλιο του Μπακαγιόκο και σε στέλνει να κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια. Άξιος συνεχιστής του Πατρίκ Ογκουνσότο στα βίντεο που σκορπάνε γέλιο στο φίλαθλο κοινό.
Για να αράζεις με τους κολλητούς σου
Γιατί η ατάκα στην γκόμενά σου “Μωρό μου θα κάτσω να δω το ντέρμπι του Manchester” θα απαντηθεί με παντόφλα στο χέρι και δεν θα έχει και άδικο. Η μοναδική δικαιολογία για να βρεθείς με τους κολλητούς σου και να δείτε μπάλα είναι να παίζει η ομάδα σου. Κι επειδή αυτό δεν θα γίνεται και πολύ συχνά λογικά μεσοβδόμαδα και για Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, sorry αλλά το μόνο που σου μένει είναι η Superleague.
Γιατί είσαι οπαδός και όχι φίλαθλος
Και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο πορώνεσαι με την ομάδα σου και δεν σε νοιάζει αν δεν παίζει μπάλα. Δεν σε νοιάζει αν κερδίζει με τη βοήθεια της διαιτησίας. Δεν σου καίγεται καρφί αν το ταμπλό γράφει 1-0 με στραβοκλωτσιά του αντίπαλου αμυντικού. Ίσα ίσα που γουστάρεις το τσούκου τσούκου μπολ και το αποθεώνεις. Γιατί για σένα (όπως και για κάποιον μεγαλοπαράγοντα) σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα σου και κανένας άλλος.

Δείτε περισσότερα θέματα 
men24.gr 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

My coder is trying to persuade me to move to .

net from PHP. I have always disliked the idea because of the
expenses. But he's tryiong none the less. I've been using
Movable-type on various websites for about a
year and am concerned about switching to another platform.
I have heard good things about blogengine.net.
Is there a way I can import all my wordpress posts into
it? Any help would be really appreciated!

My page - agoda coupon

Ανώνυμος είπε...

I am genuinely glad to read this web site posts which includes lots of helpful information,
thanks for providing these kinds of statistics.

my web site :: ex girlfriend

Ανώνυμος είπε...

Hi would you mind stating which blog platform you're using? I'm planning to start my own blog in the near
future but I'm having a difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something completely unique.

P.S Apologies for being off-topic but I had to
ask!

Also visit my web page - how to get your girlfriend back

Ανώνυμος είπε...

You ought to be a part of a contest for one of the finest blogs on the internet.
I will highly recommend this blog!

Also visit my blog post - how to cure a cold sore