ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

"160 άτομα στην ΕΡΤ, έπαιρναν 21 εκ. ευρώ το χρόνο"!!! (video)

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ κατέθεσε τις δικές του απόψεις για τη λειτουργία της ΕΡΤ και σχολίασε τα όσα είπε στη χθεσινή εμφάνισή του στην ίδια εκπομπή, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης, ιδιαίτερα αιχμηρός όσον αφορά στη σύγκριση που έκανε ο κ. Μόσιαλος μεταξύ της ΕΡΤ και του BBC και τον αριθμό των κρατικών καναλιών που έχει η Βρετανία, είπε:

"Ο κος BBC που λέει ότι έχει δύο κανάλια (κρατικά) στην Αγγλία... είναι δεκαεπτά! Δεν μας είπε ο κ. Μόσιαλος πόσα πληρώνει εκεί που έχει τη μόνιμη κατοικία του και που θα επιστρέψει μετά από λίγο καιρό, όπως είπε, γιατί δεν έχει μέλλον στην πολιτική"! Επιπλέον, υπογράμμισε ότι από το κλείσιμο της ΕΤ1 δεν θα εξοικονομηθεί ούτε ένα ευρώ.
"Αυτά που λέει ο κ. Μόσιαλος, μόνο ο ίδιος μπορεί να τα πιστέψει! Να τα πει στον καθρέφτη του!", είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.
"Έχω υποστεί τεράστιες διώξεις επειδή κατήγγειλα την κατασπατάλιση χρημάτων και την αδιαφάνεια (εννοεί στην ΕΡΤ). Ήμουν στην Κατεχάκη σε μια αποθήκη που δεν είχε ούτε παράθυρο, επί δύο χρόνια!", τόνισε και συνέχισε: "Καθαιρέθηκα το 2008, γιατί έβγαλα τις καταστάσεις με τα ονόματα αυτών που έπαιρναν πριμ και παράνομα χρήματα...21 εκ. ευρώ το χρόνο, 160 άτομα! Σήμερα δεν είναι στην ΕΡΤ".
Ο κ. Καλφαγιάννης μίλησε και για τον σημερινό μέσο όρο των μισθών της ΕΡΤ, ο οποίος -διόλου ευκαταφρόνητος- είναι στα1450 ευρώ.
Για το πολυπληθές προσωπικό της εταιρείας ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ απέφυγε να απαντήσει ευθέως. Είπε μόνο: "Είναι υπεύθυνοι οι εργαζόμενοι για να βρουν κάποιον που δεν κάνει τίποτα; Η διοίκηση πρέπει να το κάνει αυτό".
Όσο για το πως σκέφτονται να απαντήσουν από την ΕΡΤ στα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση... "Θα πάρει την απάντησή της και η κυβέρνηση και όσοι επιβουλεύονται την ΕΡΤ την ώρα που πρέπει, όπως πρέπει και με την ένταση που πρέπει"!
Δείτε τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης:

zappit.gr

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: