ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Εμεινε εκτός 16άδας...

 ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ
Νέα Μις Υφήλιος! Τα καλλιστεία που έγιναν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας τελείωσαν πριν από λίγο με την πανηγυρική στέψη της Μις Ανγκόλα, που κατάφερε να προσπεράσει όλα τα φαβορί και να πάρει το στέμμα της Μις Υφήλιος.
Η Λέιλα Λόπες, αν και δεν ήταν στα φαβορί, άρχισε να παίρνει πολλούς πόντους από τη στιγμή που βγήκε στην πρώτη πεντάδα του διαγωνισμού ομορφιάς. Κατάφερε να κερδίσει 88 υποψήφιες, ακόμα και το απόλυτο φαβορί, τη Μις Ινδία που τελικά δεν κατάφερε να
μπει ούτε καν στην τελική δεκάδα!!!
Αυτό που έκανε τους κριτές να της δώσουν το στέμμα ήταν η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση τι θα άλλαζε στην εξωτερική της εμφάνιση, αν είχε τη δυνατότητα. Η Λόπες δήλωσε ότι δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα, ότι της αρέσει ο εαυτός της και διαθέτει εσωτερική ομορφιά που βγαίνει στο πρόσωπό της!!!
Τέτοια αυτοπεποίθηση σου λέει η Μις Ανγκόλα και δεν της βγήκε σε κακό από ότι φάνηκε.
Πρώτη αναπληρωματική βγήκε η Μις Ουκρανία και δεύτερη η Μις Βραζιλία που αναμενόταν άλλωστε, αφού ο διαγωνισμός γινόταν στη χώρα της.
Την έκπληξη έκαναν η Μις Φιλιππίνες και η Μις Κίνα, που κατάφεραν να πάρουν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.
Στην πρώτη δεκάδα ήταν επίσης η Αυστραλία, η Κόστα Ρϊκα, η Γαλλία, η Πορτογαλία και ο Παναμάς.
Δυστυχώς η δική μας, η πατρινή Ηλιάννα Παπαγεωργίου, που στις δημοσκοπήσεις πλασάρονταν πολύ ψηλά, δεν κατάφερε να βγει ούτε καν στην 16αδα, κάνοντας πολλούς να μιλούν για μεγάλη αδικία σε βάρος της Ελληνίδας καλλονής.
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: