ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Αμαλιάδα: Πυροβολισμοί για τα μάτια μιας 17χρονης!

Στην Αμαλιάδα για τα μάτια μίας 17χρονης κοπέλα, δύο οικογένειες άνοιξαν βεντέτα με αποτέλεσμα να πέσουν μέχρι και πυροβολισμοί.
Οι δύο οικογένειες, δεν είχαν ούτως ή άλλως καλές σχέσεις μεταξύ τους αλλά, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η “απαγωγή” της 17χρονης κόρης της οικογένειας από τον γιο της άλλης οικογένειας.
Η κοπέλα, η οποία με τη θέλησή της είχε φύγει μαζί με τον αγόρι της άλλης οικογένειας, επέστρεψε μετά από λίγες ημέρες αλλά ο 42χρονος πατέρας της θεώρησε αποκλειστικά υπεύθηνο τον γιο του 34χρονου και έτσι ξεκίνησαν όλα.
Το μεσημέρι της Πέμπτης, πήρε την καραμπίνα του, πήγε έξω από το σπίτι του 34χρονου και άρχισε να πυροβολεί… προς τον τοίχο! Η γειτονιά αναστατώθηκε, ενώ μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο 34χρονος με τη σύζυγό και τα ανήλικα παιδιά του.
Λίγη ώρα μετά, έφθασε στο σημείο η Αστυνομία και συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο 34χρονος είχε πάει νωρίτερα στο δικό του σπίτι με όπλο και απείλησε την κόρη του!
Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του 34χρονου όπου δεν βρέθηκε πιστόλι, ενώ αύριο ο 42χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.
ilialive
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: