ΣΙΝΕ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-4, Συνέντευξη Μπαλοδήμου

Εντυπωσιακή απόδοση και θετικότατο τεστ για τα Γρεβενά Αεράτα στο ΟΑΚΑ Καστοριάς. Η αρμάδα του Νίκου Μπαλοδήμου επιβλήθηκε της Καστοριάς με το εντυπωσιακό 2-4 με γκολ που σημείωσαν Παπακώστας (2), Χρήστος Μπαλοδήμος και Θωμάς Λάλλος. Σημειώνουμε ότι και τα δυο τέρματα της Καστοριάς επιτεύχθηκαν με πέναλτι.
Μετά τον αγώνα μίνι συνέντευξη έδωσε ο τεχνικός των Γρεβενά Αεράτα, Νίκος Μπαλοδήμος.
-Κύριε Μπαλοδήμο, σήμερα είδαμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα από το φιλικό με την Κοζάνη.
-Παρόλο που τα φιλικά δίνονται για να βγάλουμε συμπεράσματα, να διαπιστώσουμε τις αδυναμίες μας αλλά και την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών μας, σήμερα η ομάδα έπαιξε όπως ακριβώς σχεδιάζουμε. Είχαμε βέβαια στη διάθεσή μας και κάποιους ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους χτίζουμε την «Ομάδα του Βορρά». Μην ξεχνάτε ότι με την Κοζάνη είχαμε έξι ελλείψεις και αγωνιστήκαμε με μια ομάδα, που αν είχε αυτό το ρόστερ πέρυσι, θα έμενε σίγουρα στη Γ΄Εθνική.
-¨Ποιοι είναι οι στόχοι σας για τη φετινή χρονιά;¨
-Στα Γρεβενά Αεράτα εργαζόμαστε συλλογικά και προσωπικά είμαι περήφανος που είμαι στο τιμόνι της συγκεκριμένης ομάδας. Διδαχθήκαμε από τα λάθη μας και πρωταρχικός στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Τα Γρεβενά Αεράτα πλέον έχουν
αποκτήσει τη δική τους ποδοσφαιρική ταυτότητα. Εργαζόμαστε για να δικαιωθούν οι γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές και το γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο, που τόσο λοιδωρούν κάποιοι. Νομίζω ότι πλέον έχω καταφέρει να εμπνεύσω τους παίχτες μου και τα αποτελέσματα είμαι σίγουρος ότι θα φανούν τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
- "Πως βλέπετε την παρουσία των Γρεβενά Αεράτα, στο νέο πρωτάθλημα που θα αρχίσει, περίπου σε ένα μήνα;"
- Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Δουλεύουμε πολύ χρόνια τώρα και θεωρώ ότι έχουμε δημιουργήσει το υπόβαθρο για να στηριχθεί η ομάδα σε γερές βάσεις για πολλά χρόνια. Είμαστε αισιόδοξοι, παίρνουμε τα ρίσκα και σε αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση πάμε να κάνουμε την υπέρβαση, βασιζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στις δικές μας δυνάμεις. Δεν ζητήσαμε τη βοήθεια κανενός, θέλουμε όμως να σέβονται τη δουλειά μας και τον ιδρώτα των παιδιών. ΄Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη σ’ αυτά τα παιδιά και στις δυνατότητες τους, πρέπει όμως να συνειδητοποιήσουν ότι είναι καιρός πλέον να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους και ν’ αποδείξουν ότι οι γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές έχουν περίσσιο ταλέντο.
- "Θέλετε να ζητήσετε κάτι από τον κόσμο των Γρεβενών;"
- "Θέλω να ζητήσω από όλους τους Γρεβενιώτες να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας. Να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές μας και να έρθουν στο γήπεδο να καμαρώσουν τα παιδιά τους. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών των γρεβενιωτών φιλάθλων και σ’ αυτή την προσπάθεια θέλουμε όλους τους Γρεβενιώτες συμμέτοχους και συνοδοιπόρους.
- Αρχηγέ, σ’ ευχαριστούμε πολύ.

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: