ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Φαβορί η Μις Ελλάς στα Μις Υφήλιος 2011 [φωτο]

Τις εντυπώσεις έχει κλέψει η Σταρ Ελλάς Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα Μις Υφήλιος 2011.
Η μελαχρινή ελληνίδα εμφανίστηκε στον ημιτελικό για τα Miss Universe και έκανε τη διαφορά.
Η μελαχρινή καλλονή, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τηλεοπτικό σταθμό, αποκάλυψε πως κι εκείνη δεν ξέρει ακόμα αν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό για Μις Υφήλιος 2011, μιας και οι υποψήφιες θα το μάθουν λίγο πριν αρχίσει ο τελικός.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, εμφανίστηκε με μια μακριά άσπρη τουαλέτα που αν και εντυπωσιακή, τη δυσκόλεψε λίγο: «είναι λίγο έως πολύ βαριά και πρέπει να την κουβαλήσω πολλή ώρα. Με το μαγιό δεν είναι κάτι δύσκολο».
Τι άλλο την δυσκολεύει; η σάμπα που θα πρέπει να χορέψει: «είμαι πολύ κακή. Προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω όπως τα υπόλοιπα κορίτσια. Υπάρχουν μερικές που τα πάνε πολύ καλά στη σάμπα», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Από τις συνολικά 89 υποψήφιες, μόνο οι 16 θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, και όπως είναι φυσικό ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει κόκκινο:
«Φυσικά και υπάρχει ανταγωνισμός. Αν δεν υπάρχει εδώ ανταγωνισμός που θα υπάρχει. Και είμαστε 89 κορίτσια», δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ωστόσο, μιας και τα προγνωστικά θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην τελική πεντάδα μαζί με την Μις Βενεζουέλα και την Μις Αυστραλία, η Μις Ελλάς αποκάλυψε ότι:
«Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και πάω καλά. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον αυτό αισθάνομαι. Ουσιαστικά νομίζω ότι (ο ημιτελικός) ήταν μια πρόβα για τον τελικό και για να μας γνωρίσουν λίγο καλύτερα, γιατί απ΄όσο γνωρίζω καταγράφεται. Φαντάζομαι θα το δουν οι κριτές αυτό».

Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: