ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Αμβούργο: Έλληνας φοιτητής σφαγίασε Αμερικανίδα με 30 μαχαιριές!!!

Άφωνη έμεινε η εγκληματολογική υπηρεσία του Αμβούργου από την εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί της εισερχόμενοι σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου «Μπίζμαρκ» στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.
Μπροστά τους αντίκρισαν ένα πτώμα νεαρής γυναίκας πάνω στο οποίο ο ιατροδικαστής καταμέτρησε 30 πλήγματα με μαχαίρι.
Βάσει της έρευνας του εγκληματολογικού άρχισε να ξετυλίγεται ο
«Μίτος της Αριάδνης». Τελικά εντοπίστηκε ο δολοφόνος. Πρόκειται για Έλληνα μόλις 27 ετών, φοιτητή από τη Σπάρτη που ονομάζεται Βασίλειος Π.
Μερικές ώρες νωρίτερα η αστυνομία του αεροδρομίου του Αμβούργου είχε εντοπίσει, σε κωματώδη κατάσταση, έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος προσπαθώντας να σκαρφαλώσει σε έναν πύργο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, έχασε τις αισθήσεις του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ένα κλειδί δωματίου που είχε στην τσέπη του, αποκάλυψε την ταυτότητά του Έλληνα Σπαρτιάτη και το μακάβριο μυστικό του.
Οι γερμανικές εφημερίδες κάνουν λόγο για «Ritualmörder» που σημαίνει «τελετουργική δολοφονία».
Ο 27χρονος Βασίλειος Π. ξεκίνησε από τη Σπάρτη την προηγούμενη εβδομάδα επιθυμώντας να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Γερμανία. Την Τετάρτη βρέθηκε στο Αμβούργο. Αποφάσισε να διανυκτερεύσει σε ένα από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά στο σταθμό του τρένου. Λίγες ώρες αργότερα με γοργό βήμα απομακρύνθηκε από το ξενοδοχείο, εμφανώς ταραγμένος. Απομακρυνόταν από τον τόπο του εγκλήματος. Στο δωμάτιο που είχε νοικιάσει τώρα βρισκόταν το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας. Η εγκληματολογική υπηρεσία δεν άργησε να βρει τα στοιχεία της. Ήταν η Μπρίτανι Νικόλ Κέλε, 23 χρόνων από το Τέξας.
Η κοπέλα από το Τέξας
Η 23χρονη άφησε το Τέξας και την οικογένειά της, τον περασμένο Ιούνιο, για να κάνει διακοπές στην Γερμανία. Έφτασε στο Αμβούργο και διέμενε σε οικία από μία φίλη της. Οι μέρες έγιναν εβδομάδες, και οι εβδομάδες… μήνες. Η διαμονή έγινε βάρος για την οικοδέσποινα. Η Μπρίτανι, ωστόσο, αποφάσισε να σπουδάσει στην Ευρώπη και η φίλη της δήλωσε πως θα έπρεπε να εγκαταλείψει το σπίτι και να αναζητήσει νέα στέγη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες, η άτυχη γυναίκα αναζητούσε διαμέρισμα στην περιοχή κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Αμβούργου. Δηλαδή πλησίον του ξενοδοχείου, όπου το βράδυ της Τετάρτης είχε νοικιάσει δωμάτιο ο Βασίλης Π. από τη Σπάρτη.
Η μοίρα τους έφερε κοντά για να τους χωρίσει λίγες ώρες αργότερα. Για πάντα.
Ο Βασίλης Π. βρέθηκε λιπόθυμος και τραυματισμένος από πτώση σε σημείο του αεροδρομίου. Οι άνδρες της ασφάλειας κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης. Οι νοσηλευτές ανακάλυψαν στην τσέπη του κλειδί του ξενοδοχείου που διέμενε. Το κλειδί που τους οδήγησε στο δωμάτιο, νούμερο 16.
Λίγη ώρα αργότερα κλιμάκιο της αστυνομίας βρισκόταν στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και οι
Το κλειδί του δωματίου
αξιωματούχοι είχαν στη διάθεσή τους τα στοιχεία της ταυτότητας του Έλληνα φοιτητή. Ζήτησαν να κάνουν έρευνα στο δωμάτιό του. Ο υπάλληλος της υποδοχής του οδήγησε στο δωμάτιο, νούμερο 16 του ξενοδοχείου και ο θέαμα που αντίκρισαν σόκαρε ακόμα και τους άνδρες του εγκληματολογικού.
Νεαρή γυναίκα, ήταν βουτηγμένη μέσα σε λίμνη αίματος. Οι αστυνομικοί μέτρησαν 30 μαχαιριές στο άψυχο σώμα της 23χρονης και έμειναν σοκαρισμένοι από το μένος του δράστη που προσπάθησε να «γδάρει τη σάρκα της. Φαίνονταν τα σωθικά της» αναφέρει ο γερμανικός Τύπος που χαρακτήρισε το έγκλημα «τελετουργικό».
Ο 27χρονος φοιτητής, μέχρι σήμερα, 4 μέρες μετά, νοσηλεύεται ακόμα σε κώμα στο νοσοκομείο του Αμβούργου και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. Οι Αρχές δεν αποκλείουν την απόπειρα αυτοκτονίας ενώ αναμένουν με αγωνία να βελτιωθεί η υγεία του ώστε να μιλήσει.
Zougla
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: