ΣΙΝΕ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα υπόθεση Φριτσλ!!! Βίαζε την κόρη του επί 34 χρόνια!

Το όνομά του παραμένει άγνωστο, οι κατηγορίες που τον βαρύνουν εντούτοις κάνουν ήδη πολλούς να τον χαρακτηρίζουν «ο Γιόζεφ Φριτσλ της Γερμανίας».
Η υπόθεση του Φριτσλ είχε συγκλονίσει την Αυστρία πριν από τρία χρόνια, όταν αποκαλύφθηκε πως επί 24 χρόνια βίαζε και κρατούσε αιχμάλωτη την κόρη του, αποκτώντας μαζί της επτά παιδιά.
Η Γερμανία βιώνει αυτές τις ημέρες το δικό της σοκ, με την
απαγγελία κατηγοριών από την εισαγγελία της Νυρεμβέργης εις βάρος ενός 69χρονου συνταξιούχου για τη σεξουαλική κακοποίηση της 46χρονης σήμερα θυγατέρας του επί 34 χρόνια.
Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο 69χρονος είχε βιάσει όλο αυτό το διάστημα την κόρη του συνολικά 497 φορές, αποκτώντας μαζί της «τουλάχιστον τρία παιδιά», από τα οποία τα δύο έχουν πεθάνει. Ο άνδρας, που διαμένει στην περιοχή της Νυρεμβέργης, στη Βαυαρία, κατηγορείται ότι εξανάγκασε για πρώτη φορά, με όπλο το ξύλο, την κόρη του σε σεξουαλική επαφή όταν αυτή ήταν 12 ή 13 ετών. Εκτοτε η κακοποίηση έγινε εβδομαδιαία, συνήθως σε κάποιον απομονωμένο χώρο, στο δάσος.
Το θύμα «δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον αυταρχικό του πατέρα καθώς τελούσε συνεχώς υπό τον έλεγχό του, τη συνόδευε πάντα όταν πήγαινε κάπου με το αυτοκίνητο και στις εξόδους της για ψώνια και δεν της επέτρεπε να έχει σχέσεις με άλλους ανθρώπους». Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση; Η 46χρονη σήμερα γυναίκα καταδικάστηκε κάποια στιγμή σε ποινή φυλάκισης με αναστολή, για λόγους που η εισαγγελία δεν έχει διευκρινίσει, και απέκτησε σιγά σιγά μια σχέση εμπιστοσύνης με την αστυνομικό που είχε αναλάβει την επιτήρησή της. Της εκμυστηρεύτηκε την αλήθεια κι εκείνη προφανώς την έπεισε να καταγγείλει το γεγονός, όπερ και εγένετο. Ο κατηγορούμενος πατέρας τελεί υπό κράτηση από τον Μάρτιο. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, παραδέχεται πως είχε σεξουαλικές επαφές με την κόρη του, υποστηρίζοντας παράλληλα το αδιανόητο – πως ήταν συναινετικές.
ΤΑ ΝΕΑ
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: