ΣΙΝΕ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η "καυτή" εργαζόμενη στην ΕΤ-3, ο ερωτευμένος Νίκος και...

το σύνθημα στον τοίχο του καναλιού!!!
Ένα σύνθημα στον τοίχο του κτιρίου όπου στεγάζεται ο σταθμός, διαφορετικό από τα άλλα είδαν τις τελευταίες ημέρες οι εργαζόμενοι στην ΕΤ-3 αλλά και οι περαστικοί από την Λεωφόρο Στρατού. Αυτή την φορά δεν ήταν από αγανακτισμένους πολίτες ενάντια στην εξουσία αλλά αντιθέτως ήταν ...υπέρ του καναλιού. Ή έστω μιας εργαζόμενής του. Στον τοίχο έγραφε...(το όνομα της εργαζόμενης)
σ' ευχαριστώ πολύ για το καυτό καλοκαίρι που μου χάρισες. Όλοι άρχισαν να ψάχνουν την καυτή εργαζόμενη που προκάλεσε αυτή την τόσο πρωτότυπη εξομολόγηση. Την επόμενη μέρα το όνομα είχε σβηστεί. Αλλά ο ...Νίκος ήταν πολύ επίμονος και την μεθεπόμενη το ξαναπρόσθεσε. Κανείς δεν ξέρει αν η ..."καυτή" εργαζόμενη έχει εντοπιστεί αλλά το σύνθημα εξαφανίστηκε από τον τοίχο αυτή την φορά ολόκληρο και μάλιστα με ασβέστη. Α, ρε Νίκο τι μας κάνεις.
Seleo.gr News 
Δείτε περισσότερα θέματα 

4 σχόλια:

Dinos-Art είπε...

Μένω απέναντι από την ΕΤ3 και έχω παρακολουθήσει το όλο θρίλερ με το σύνθημα. Μήπως η "καυτή" δεν είναι εργαζόμενη της ΕΤ3 αλλά κατοικεί σε κάποια από τις απέναντι πολυκατοικίες;

kariola emmanouela aggouraki είπε...

Λαθος κανεις Dinos-Art.
Eιναι -ηταν δηλ- εργαζομενη στην ΕΤ3 και μαλιστα δημοσιογραφος, μιας και καθεσαι εκει απεναντι μια ερωτηση επ'αυτου στο καναλι θα σε πεισει.
-Νικος-

Μικροτσουτσουνος είπε...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.385539394867954.94165.359766764111884
ηταν εργαζομενη στην ΕΤ3 και μαλιστα δημοσιογραφος

Ανώνυμος είπε...

μια σελιδα στο facebook που αφορα την ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ https://www.facebook.com/pages/Kariola-Emanouela/544128935608304