ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Παπάς πάτησε γκάζι εναντίον 49χρονου για τα ενοίκια!

Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν είχε ένας ιερωμένος στην περιοχή Τριφυλιάς στον νόμο Μεσσηνίας καθώς αποπειράθηκε να τραυματίσει θανάσιμα με το αυτοκίνητό του έναν συμπατριώτη του.
Ο ιερέας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή με την
κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Η αιτία που ο νεαρός παπάς επιχείρησε να σκοτώσει τον 49χρονο ήταν ένα ενοικιασμένο διαμέρισμα. Συγκεκριμένα, ο 34χρονος παπάς είχε παραχωρήσει ένα διαμέρισμα που είχε στην κατοχή του στον 49χρονο για να μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα.
Η συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο άντρες προέβλεπε ότι ο ένοικος δεν θα πλήρωνε ενοίκιο στον ιερωμένο, αλλά αντί αυτού αναλάμβανε την υποχρέωση να ανακατασκευάσει όλους τους εσωτερικούς χώρους του διαμερίσματος. Οπως φαίνεται η συμφωνία δεν τηρήθηκε κατά γράμμα, γεγονός που ανάγκασε το πάπα να ξεχάσει για λίγο ότι φοράει ράσα και να καταστρώσει σχέδιο προκείμενου να εκδικηθεί τον 49χρονο.
Ετσι λοιπόν, μπήκε στο αυτοκίνητό του και περίμενε καρτερικά πότε θα εμφανιστεί ο 49χρόνος. Οταν τον είδε πάτησε το γκάζι και οδήγησε το όχημα προς το μέρος του ανυποψίαστου άντρα. Παρά το γεγονός ότι ο 49χρονος αντέδρασε, το όχημα τον παρέσυρε μερικά μέτρα και τον τραυμάτισε.
Στο σημείο προκλήθηκε πανικός, ενώ όταν οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού είδαν στο τιμόνι του οχήματος τον... καμικάζι παπά έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ο τραυματισμένος άντρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται καθώς, όπως διαπίστωσαν οι θεράποντες γιατροί, είχε υποστεί κάταγμα στην ωμοπλάτη.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: