ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

5+1 ταράτσες της Αθήνας που αξίζει να πας!!!

Όσο ο καιρός το επιτρέπει, δεν υπάρχει λόγος να κλείνεστε στο σπίτι. Δείτε 5+1 προτάσεις για φαγητό με θέα και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στο budget σας.
Μπορεί η μέρα να έχει μικρύνει, αλλά τα βράδια στην Αθήνα εξακολουθούν να είναι υπέροχα. Βρείτε καλή παρέα και βγείτε για φαγητό σε μερικές από τις πιο ωραίες ταράτσες της Αθήνας.


Gazarte
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και πράσινες ταράτσες της πόλης στο κέντρο του Γκαζιού. Λιτά πιάτα, κοκτέιλ και finger food, αν προτιμάτε κάτι πιο ελαφρύ.
Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Royal Olympic Hotel
Με θέα την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και το ναό του Ολυμπίου Διός, απολαύστε δροσερά κοκτέιλ, finger food ή το δείπνο σας, λίγο τσιμπημένο σε τιμή, σε μια από τις πιο πολυτελείς ταράτσες της πρωτεύουσας.
Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα

Kyoto
Προνομιακή ταράτσα για γιαπωνέζικες γεύσεις με θέα ακριβώς μπροστά στην Ακρόπολη.
Γαριβάλδη 5, Ακρόπολη

Φίλοιστρον
Νεανικό στέκι με ελληνική κουζίνα και υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, χωρίς να πληρώσετε πολλά.
Αποστόλου Παύλου 23, Θησείο

Kuzina
Ελληνικά πιάτα σε ένα καλαίσθητο και λιτό χώρο με προσιτές τιμές. Η θέα από την ταράτσα του τριώροφου νεοκλασικού είναι μαγευτική, αφού "βλέπει" την Ακρόπολη και το ναό του Ηφαίστου. Ζητήστε τραπέζι με καλή θέα.
Αδριανού 9, Θησείο

Ελαίας Γη
Περισσότερο βεράντα και λιγότερο ταράτσα. Στο Ελαίας Γη θα δοκιμάστε γεύσεις από την ελληνική κουζίνα με θέα "πιάτο" την Αθήνα. Αν επιλέξτε το στάνταρ μενού, θα χορτάσετε χωρίς να πληρώσετε πολλά -σε σχέση με όσα θα φάτε.
Ολυμπιονικών 4, Πολιτεία, Κηφισιά

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: