ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς φούσκωσε έτσι ο Τζώρτζογλου σε 6 βδομαδες [φωτο]

Τούμπανος έγινε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ποιά η δίαιτά και το πρόγραμμα γυμναστικής; Δείτε φωτογραφίες του Στράτου Τζώρτζογλου.
O Στράτος Τζώρτζογλου έχασε λέει 12 κιλά σε 6 εβδομάδες με αφορμή μια φωτογράφιση που
έπρεπε να κάνει με θέμα το μύθο των Αμαζόνων. Έπρεπε να είναι αδυνατισμένος και γυμνασμένος για να μοιάζει με τον Ηρακλή.
Όπως εξηγεί o Στράτος Τζώρτζογλου, τα κατάφερε με τη βοήθεια του προσωπικού του γυμναστή και αποκαλύπτει ότι όταν ήταν μικρός έκανε body building και μάλιστα είχε βγει τρίτος στο Mr Αθήνα και έβδομος στο Mr Ελλάς.
Οι μύες λέει ο Στράτος Τζώρτζογλου είχαν διαγραφεί από τότε, οπότε το σώμα «το θυμόταν» και επανήλθε γρήγορα μόλις άρχισε να γυμνάζεται ξανά συστηματικά, με σκληρό καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής.
Λέει επίσης ο Στράτος Τζώρτζογλου πως όταν ήταν μικρός, ο Σπύρος Μπουρνάζος που τον ανέλαβε τώρα, ήταν το είδωλό του: «Θυμάμαι όταν κάναμε γυμναστική στη Νίκαια είχαμε μία φωτογραφία του Σπύρου και μία του Σβαρτζενέγκερ».
Όσο για τη δίαιτα που ακολούθησε; «Το πρωί έτρωγα πέντε ασπράδια αβγού, που ήταν καθαρή πρωτεΐνη. Έπειτα από δύο ώρες έπινα πορτοκαλάδα ή έτρωγα μια μπανάνα.Το μεσημεριανό μου περιλάμβανε κοτόπουλο ή ψάρι με σαλάτα. Έτρωγα οτιδήποτε είναι άσπρο κρέας. Μετά την προπόνηση προσπαθούσα να παίρνω πρωτεΐνη και το βράδυ έτρωγα ένα ελαφρύ γεύμα, όπως γιαούρτι με μέλι» δηλώνει ο Στράτος Τζώρτζογλου.
Δείτε φωτογραφίες του φουσκωμένου Στράτου Τζώρτζογλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια: