ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτο περιστατικό: Ακούστε τι είπε βουλευτής... στον αέρα στο δελτίο του Alter! (video)

Αυτό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (17/09) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter δεν έχει προηγούμενο. "Το μ….ί της μάνας του" είπε στον αέρα του δελτίου πρόσωπο το οποίο φέρεται να είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Το δελτίο ειδήσεων του καναλιού κράτησε τουλάχιστον μία ώρα παραπάνω, με αφορμή την ομιλία Σαμαρά στην ΔΕΘ, αλλά και
την είδηση περί ακύρωσης του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην οικονομία.
Καλεσμένοι στο στούντιο ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Γιάννης Μανώλης.
Όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν, ο παρουσιαστής Σωτήρης Ξενάκηςέβγαλε στον αέρα έναν άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου, αλλά και τον σχετικό τίτλο που υπήρχε στο κάτω μέρος της οθόνης, ήταν ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Παραστατίδης.
Όταν ο παρουσιαστής του ζήτησε το σχόλιό του για τα όσα διαδραματίζονται στην χώρα μας, εκείνος είπε: "Καλησπέρα σας. Εγώ ένα πράγμα έχω να πώ για τον πρωθυπουργό: Το μ….ί της μάνας του. Τίποτα άλλο."
Η γραμμή έκλεισε και όλοι έμειναν κάγκελο. Οι άλλοι δύο βουλευτές τα έχασαν.
Η αμηχανία και η παγωμάρα ήταν εμφανής: "Τί είπε ο κύριος;"αναρωτήθηκε ο Γιάννης Μανώλης, για να πάρει την συμπληρωματική απάντηση-σωσίβιο από τον Αδωνι Γεωργιάδηότι πρέπει να έχει γίνει λάθος στην τηλεφωνική γραμμή.

ALTER deltio lathos vouleytis by amaliak
"Αποκλείεται να ήταν αυτός ο βουλευτής. Ετσι θέλω να πιστεύω. Εάν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, να μιλάμε έτσι για τον πρωθυπουργό της χώρας, τότε τι να πώ…", ψέλλισε ο Αδωνις.
Το μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον στράφηκε στο ύφος του δημοσιογράφου, ο οποίος, εμφανώς και δικαιολογημένα ταραγμένος, ανέφερε ότι πρέπει να πρόκειται για λάθος και ότι οι συνεργάτες του οφείλουν να ψάξουν εάν πράγματι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν όντως ο συγκεκριμένος βουλευτής ή άλλο πρόσωπο που προσποιήθηκε τον εκπρόσωπο του κοινοβουλίου.
"Να το διερευνήσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ήταν αυτός", είπε.
Κι εμείς θέλουμε να το πιστεύουμε.
Αλλά όμως όλοι έχουμε καταλάβει, ήταν δεν ήταν ο εν λόγω βουλευτής στο τηλέφωνο, η αγανάκτηση πλέον είναι τέτοιου μεγέθους, που κάτι τέτοια περιστατικά θα "σκάνε" σαν τα μανιτάρια.
Και πού να αρχίσουν να έρχονται κι άλλα… ραβασάκια από την εφορία. Απίστευτο το τί ακούγεται πλέον στην τηλεόραση. Κι όμως, και αυτό, ελληνικό.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: