ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Το μπλουζάκι που έγινε μόδα στις Βρυξέλλες

I am backing Greece!
Αίσθηση έκανε στις Βρυξέλλες το t-shirt «I am backing Greece», καθώς πήραν να το φορέσουν πολλοί παράγοντες της Ευρώπης.
Στις Βρυξέλλες έγινε ένα σεμινάριο για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Ευκαιρίας δοθείσης ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, μοίρασε σε επιφανείς και μη ένα t-shirt που έγραφε: «Στηρίζω την Ελλάδα».



Μετά χαράς και ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, αλλά και ο επίτροπος Ολι Ρεν πόζαραν κρατώντας το t-shirt «I am backing Greece» στα χέρια τους για τους δημοσιογράφους.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δεν παρέλειψε να πάρει μαζί του το t-shirt «I am backing Greece» και σε μαύρο χρώμα για τους λάτρεις του σκούρου χρώματος.
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ο Όλι Ρεν ξέχασε τα περί στήριξης τόσο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όσο και σε δηλώσεις του στους συναδέλφους του στο Κολέγιο των Επιτρόπων.
Ο Όλι Ρεν, άφησε να εννοηθεί ότι η τρόικα περιμένει νέα μέτρα για να επιστρέψει στην Αθήνα. Ο ίδιος έκανε γνωστό στους συναδέλφους του πως η τρόικα υποχρεώθηκε να αναχωρήσει από την Ελλάδα διότι «η ελληνική κυβέρνηση δεν εφάρμοσε το πρόγραμμα που είχε συμφωνηθεί» και πρόσθεσε ότι θα επιστρέψει εάν και εφόσον καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο πρόγραμμα.  

fimes.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: