ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Από τη Δευτέρα το εργόσημο στα ΕΛΤΑ

 Τη διάθεση του εργοσήμου από τα καταστήματα του δικτύου τους από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Οπως προβλέπεται από τη σχετική διαδικασία ο εργοδότης θα μπορεί να προμηθευτεί τον αριθμό των εργοσήμων που επιθυμεί καταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο στο ταμείο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ της επιλογής του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την προμήθεια του εργοσήμου είναι ο εργοδότης να γνωρίζει τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής του (τον γνωστό ΑΜΚΑ).
Αντίστοιχα ο εργαζόμενος θα παραλαμβάνει το κουπόνι από τον εργοδότη και θα πηγαίνει στα ΕΛΤΑ για να λάβει την αμοιβή του, από την οποία τα ΕΛΤΑ θα παρακρατούν τις προβλεπόμενες κρατήσεις και θα τις αποδίδουν στο εκάστοτε αρμόδιο ασφαλιστικό ταμείο. Επισημαίνεται πως για την είσπραξη του ποσού και ο εργαζόμενος θα πρέπει να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του.
Δείτε περισσότερα θέματα 

1 σχόλιο:

starangkor είπε...

Hello! Your site really interesting, especially the pictures I really to links your site, I recently came across your blog and have been watching movie and looking pictures along. I thought I would leave my first comment. nalystarI have enjoyed your web blog. Nice blog. I will keep visiting this blog very often. You have a good job. Could you share to allow me exchange links your blog I happy put your blog in my blog list?and you please put my blog to your blog list if you don’t mind me. I do hope you will be kind to do what I request. Thank you so much for your sharing to me.
mastershowgirl99
nalystar
everydaypost009
bigbigshow001
gayshow9000
fuckinggirlshow2011
blackshowpussy
fuckingshowgirl
bangkokpicpostshowgirl
12122012star-starangkor
Please links my site, You have a good job, thanks your visiting my site.