ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ηρακλής: «Δικαίωση μέσω της Τακτικής Δικαιοσύνης»!

Η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, με αφορμή τις σημερινές πειθαρχικές διώξεις που άσκησαν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ κάνει λόγο για συμμαχία συμφερόντων και διαπλοκής που καταδυναστεύει το ποδόσφαιρο, ενώ προσθέτει ότι πλέον ο «Γηραιός» αναμένει τη δικαίωσή του μέσω της Τακτικής Δικαιοσύνης, με το θέμα των ασφαλιστικών μέτρων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων»:

«Από την αρχή της δημιουργίας του θέματος εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ το δίκιο ήταν ξεκάθαρο και ήταν από την δική μας πλευρά. Η συμμαχία συμφερόντων και διαπλοκής, όμως, που καταδυναστεύει το ποδόσφαιρό μας και το έφτασε στο σημείο, που βρίσκεται σήμερα, έδωσε και δίνει τα πάντα για να καταστρέψει την ομάδα, που κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους την παρουσία της στη Super League, την ομάδα, η οποία απείχε από κάθε διαπλοκή, προς όφελος ομάδας, που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου.
Επιτέλους, η αίσθηση της δικαιοσύνης έλαμψε στο επίπεδο της Αθλητικής Εισαγγελίας της ΕΠΟ, τα αρμόδια όργανά της λειτούργησαν και, πλέον, αναμένουμε και την απαρχή της δικαίωσης του ΗΡΑΚΛΗ, μέσω της Τακτικής Δικαιοσύνης, με το θέμα των ασφαλιστικών μέτρων. Θεωρούμε ότι, αν η ΕΠΟ δεν λάβει άμεσα μέτρα για την εξομάλυνση της κατάστασης, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα οδηγηθεί στην καταστροφή.
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ»
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: