ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Εγκατέλειψε το μωρό της για να συμμετάσχει σε διάρρηξη!

Εγκατέλειψε το ενός έτους μωρό της για να συμμετάσχει σε διάρρηξη! 
Οσο και αν φαίνεται απίστευτο, μια νεαρή μητέρα αποχωρίστηκε το σπλάχνο της και βγήκε... παγανιά με τον σύζυγο-συνεργό της για να «αδειάσουν» το σπίτι που είχαν βάλει στο μάτι.
Σου αφήνω το παιδί και πάω να αναζητήσω τον
σύζυγό μου, είπε η νεαρή μητέρα στη γειτόνισσα και της άφησε το κοριτσάκι προκειμένου ανενόχλητη να μπουκάρει μαζί με τον σύζυγό της σε σπίτια της περιοχής. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στο Παλαιό Γυναικόκαστρο του νομού Κιλκίς.
Η γυναίκα περίμενε υπομονετικά να έρθει η νεαρή μητέρα να πάρει πίσω το ενός έτους μωρό, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ. Η κοπέλα αφού άφησε το μωρό στη γειτόνισσα, συναντήθηκε με τον σύζυγό της και αφού διέρρηξαν ένα σπίτι σε γειτονικό χωριό επέστρεψαν στο σπίτι τους, αλλά «ξέχασε» να επισκεφτεί τη γειτόνισσα και να πάρει το παιδί της.
Στις 5.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μαυρονερίου του νομού Κιλκίς συνέλαβαν το ζευγάρι που επέβαινε σε Ι.Χ. ιδιοκτησίας του πατέρα της νεαρής μητέρας.
Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο βρήκαν και κατέσχεσαν μια μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα και διάφορες ηλεκτρικές συσκευές που είχαν αφαιρέσει από την οικία ενός 57χρονου στο Βακούφι του νομού Κιλκίς! Επίσης, βρέθηκαν τρεις κροτίδες και διάφορα εργαλεία προοριζόμενα για τη διάπραξη διαρρήξεων. Τα κλεμμένα αντικείμενα αποδόθηκαν στον 57χρονο.
Εις βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και διαρρήξεις, ενώ η νεαρή μητέρα κατηγορείται επιπλέον για έκθεση ανηλίκου που είναι κακουργηματική πράξη και επιφέρει βαριές ποινές, και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. Ηδη οι εισαγγελικές αρχές έχουν απευθυνθεί στις κοινωνικές υπηρεσίες που θα αναλάβουν το μικρό κοριτσάκι που από την πιο τρυφερή ηλικία γνώρισε την εγκατάλειψη από την ίδια του τη μητέρα.
Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι του Παλαιού Γυναικόκαστρου, δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως η νεαρή μητέρα άφησε το ίδιο της το παιδί αδιαφορώντας για την τύχη του για να μπει στον άγριο κόσμο του εγκλήματος.
Espressonews.gr
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: