ΣΙΝΕ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Στο κόσκινο της εφορίας όσοι έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό!

Φορολογικούς ελέγχους σε όσους έβγαλαν ποσά από τη χώρα και τα κατέθεσαν σε τράπεζες του εξωτερικού ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διαπιστωθεί αν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει.
Οι έλεγχοι θα αφορούν ποσά πάνω από 100.000 ευρώ και
τραπεζικές πράξεις που έγιναν μετά το 2009.
Σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου οι τράπεζες θα πρέπει να αποστείλουν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων κατάλογο με τα στοιχεία των φορολογούμενων που έβγαλαν καταθέσεις σε λογαριασμούς τραπεζών του εξωτερικού. Στο φάκελο θα πρέπει να αναγράφονται επίσης τα συγκεκριμένα ποσά όπως και οι χώρες προορισμού.
Δείτε περισσότερα θέματα 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ΖΗΤΗΣΗ- ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΥΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. ΕΓΩ ΠΧ ΘΑ ΗΞΕΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 250 ΤΜ ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΕΙΣΙΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ? ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΙΓΓΕΙΛΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ