ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Αχαΐα: Τον ξεβράκωσαν γιατί δεν είχε να πληρώσει!!!

Έκαναν το σταυρό τους, όσοι περνούσαν τη νύχτα της Τρίτης από την Οβρυά Αχαΐας, βλέποντας έναν άνδρα να περιφέρεται… με το σώβρακο (!) και ένα μαύρο τσαντάκι περασμένο στον ώμο, έξω από μπαράκι που λειτουργεί στην περιοχή!
Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας μάλλον είχε μπει νωρίτερα στο
μπαράκι, παρήγγειλε ένα ποτό, μετά δεύτερο, μετά τρίτο και έπειτα από μερικά ακόμα, διαπίστωσε ότι δεν είχε ούτε ευρώ στην τσέπη για να πληρώσει.
Βλέποντας αυτήν την κατάσταση, οι άνδρες του συγκεκριμένου μπαρ αποφάσισαν να πληρωθούν με άλλον τρόπο. Έτσι του αφαίρεσαν τα ρούχα, ακόμα και το παντελόνι, αφήνοντάς τον μόνο με το… σώβρακο. Δεν ξέρουμε αν η αξία των ρούχων κάλυπτε αυτήν των ποτών, πάντως ο άνδρας σε κατάσταση μέθης περιφέρονταν για αρκετές ώρες με αδαμιαία περιβολή έξω από το μπαρ, σύμφωνα τουλάχιστον με την εφημερίδα «Κόσμος».
Αρκετοί ήταν οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν δύο «φουσκωτούς» να μεταφέρουν τον άνδρα… εκτός μπαρ αλλά σχεδόν γυμνό, οπότε έγινε σε όλους αντιληπτό ότι πλήρωσε την άρνησή του να πληρώσει με… ξεβράκωμα! Σύντομα έφτασε περιπολικό της Αστυνομίας και άνδρες της Άμεσης Δράσης εμφανίστηκαν στο μπαρ, πήραν τον ημίγυμνο άνδρα και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, ο άνδρας εμφανίστηκε και πάλι στοπ μπαρ αναζητώντας το παντελόνι του, το οποίο βρέθηκε κρεμασμένο… στο τιμόνι της δίκυκλης μοτοσικλέτας του.
Παραμένει άγνωστο αν ο μεθυσμένος… και έχοντας μείνει με το σώβρακο, άνδρας, υπέβαλε μήνυση κατά των «φουσκωτών» για τον εξευτελισμό που υπέστη! Το πιθανότερο, όμως, είναι πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού παρά τον ερχομό της αστυνομίας, δεν υπήρξε σύλληψη των δύο ανδρών στο πλαίσιο της προβλεπόμενης από το νόμο αυτόφωρης διαδικασίας…
Δείτε περισσότερα θέματα 
ierosagon

Δεν υπάρχουν σχόλια: